Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Албена Вулева ще води Горещо?Албена Вулева ще води Горещо?
Късметът на Ива обаче пак ѝ изневерил, тъй като оттам ѝ дали да разбере, че ако Горещо ще има нова водеща, по-вероятно е това да бъде Албена Вулева....
Коктейл Горещо и Мръсно МартиниКоктейл Горещо и Мръсно Мартини
Разклащаме добре и изчакваме хубаво да се охлади. Пресипваме коктейла в охладена коктейлна чаша. Украсяваме готовия коктейл Горещо и Мръсно Мартини със зелената коктейлна маслинка....
Десерт Няма времеДесерт Няма време
Десертът Няма време е страхотен!...
Няма такъв Миш-МашНяма такъв Миш-Маш
Пече се на 200 градуса за 30 минути - няма такъв Миш-Маш!...
Горещо цвеклоГорещо цвекло
Оставете цвеклото да се задуши в масло за около 5 минути. Добавете лимонов сок и сервирайте като основно ястие или вкусна гарнитура за месо....
Няма да повярвате! Ето кой ще води ВИП БрадърНяма да повярвате! Ето кой ще води ВИП Брадър
Новият водещ на риалити формата ВИП Брадър вече е ясен. Завесата около тайната се повдигна, а шокът е пълен. Миглена Ангелова – госпожа Искрено и лично, сама се похвали, че ще е третият водещ на предаването. Тя ще си партнира...
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Горещо младо виноГорещо младо вино
1
Добре е да го завиете с по-дебела кърпа или вълнено одеяло и да го оставите да се задушава 15 минути. Преди поднасяне прецедете сместа....
Коктейл Горещо златоКоктейл Горещо злато
Портокаловият сок се загрява на бавен огън при непрекъснато бъркане, така че почти да кипне, но не се оставя да закипи. При непрекъснато бъркане се добавя ликьорът. Сваля се от котлона....
Горещо малиново суфлеГорещо малиново суфле
Продължете да бъркате докато сместа стане лъскава. Смесете пюрето от малините с разбитите белтъци и разпределете сместа във формичките. Печете в средата на фурната за около 14 минути....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Мезе за вино за няма и пет минутиМезе за вино за няма и пет минути
Извадете и сервирайте мезето за вино за няма и пет минути, докато е топло....
Горещо гърне по беларускиГорещо гърне по беларуски
В подходяща тенджера наредете на пластове ред нарязани на филии картофи, нарязано на хапки месо, нарязан на филии лук. Посолете и залейте с 300 мл вода и задушете на тих огън около 1 час, докато месото омекне. Разбъркайте...
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Свински ребърца се пекат във фурна, затоплена до 220 градуса, само на горен реотан до хрупкава коричка. Сервират се със студена бира или червено вино! Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Гореща глъткаГореща глътка
След това добавете горещия чай и разбъркайте. Гарнирайте с малко индийско орехче на прах....