Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Защо вегетарианството може да бъде нашето бъдеще
Според Организацията по прехрана и земеделие на ООН през 2015 година е забелязан рязък скок в консумацията на месо в световен мащаб. Данните показват, че миналата година са били произведени 308. 2 млн. тона месо, сред които...
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да бъдем толерантни?
Ако се чувствате уверени и сигурни, ще ви бъде по-лесно да бъдете толерантни към другите хора.
Научете се да мислите за трудни въпроси....
Как да бъдем креативни
Ще ви дадем някои насоки:
Как да бъдете креативни
Предизвикайте себе си с творчески упражнения
Например, направете теста с 30те кръга. Първо нарисувайте 30 кръга....
Как да бъдем щастливи?Спрете да се опитвате да бъдете някой друг
Едно от големите предизвикателства на този свят е да бъдеш самия себе си в свят, който се опитва да те направи като всички останали. „Следи се оставят по неотъпкани пътеки“....
1
Как да бъдем уважаваниБъдете добър модел за подражание. Винаги има възможност да покажете на другите, как да живеят със самоуважение и достойнство.
12. Бъдете себе си
Уважавайте се, като следвате собствения си избор....
6
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Как да бъдем по-успешни?
Да бъдем успешни означава да преодоляваме трудностите и пречките по пътя към целта ни, да не позволяваме на препятствията да ни откажат от намеренията ни....
Как да бъдем по-уверени
Бъдете благосклонни към себе си и оценете това, което вече сте придобили в живота си....