Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да боравим с контактни лещи?
Подготовка – измийте и подсушете ръцете си преди да използвате контактните си лещи. Преди да ги свалите, изплакнете контейнера с разтвора и го напълнете....
Декоративните контактни лещи са опасни
Шантавите контактни лещи, които си поставяме, за да изглеждаме по-интересно, могат да се окажат много опасни за здравето ни. Това смятат специалисти, цитирани от вестник Дейли Мейл....
Контактните лещи – истини и митове
Хората над 40 години не трябва да носят контактни лещи
Контактните лещи могат да се носят от хора на всяка възраст....
Как да се грижим за контактните лещи
Вашият офталмолог трябва да препоръча такава грижа за хигиенизиране, която е подходяща за контактни лещи....
Всичко, което трябва да знаете за контактните лещи
Какво още трябва да знаете за контактните лещи?
Меките контактни лещи са по-популярни от твърдите. Хората свикват по-лесно с тях, тъй като първоначалният дискомфорт от наличието на чуждо тяло изчезва много бързо....
Как да се грижим за контактните лещи?
Носенето на контактни лещи без съмнение има своите предимства. Не бива да забравяме обаче, че като всяко нещо те също изискват грижи, за да могат да ни служат правилно....
Дебнем мъжете си с контактни лещи за нощно вижданеСъвсем скоро започна и разработката на контактни лещи, които ще могат да следят нивото на глюкоза в сълзите – подобно изобретение ще бъде полезно на болните от диабет....
1
Коктейл Това ли е всичко?
Можем да се насладим на готовия коктейл Това ли е всичко? - ако случайно не ни стигне, нищо не ни пречи да си направим нов коктейл....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да се гримираме, ако носим лещи?
Съвременната медицина и технологии правят възможно поставянето на лещи или носенето на очила да не изисква специални съображения при гримиране и поддържане на добрия външен вид на дамите.
Все пак, за да се чувствате уверена...
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Контактен дерматит
Видове контактен дерматит
Контактният дерматит бива основно два вида – иритативен контактен дерматит и алергичен контактен дерматит....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3