Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Сексуални проблеми: хиперсексуалност
Сексуалните проблеми никак не са за пренебрегване, те могат да причинят толкова много беди и в крайна сметка да са причина за разделянето на двойката....
Лек при проблеми с жлъчка, черен дроб или след жълтеницаЛекът при проблеми с жлъчка, черен дроб или след жълтеница е много полезен....
1
Да поговорим за домашните тренажори
Удобството при използването на домашни тренажори е безспорно. Вие не зависите от времето, след работа не тичане направо във фитнеса и не се връщате каталясали от умора у дома.
Домашните тренажори са удобни и поради това...
Най-коварните сексуални проблеми във връзката
Вижте в галерията ни кои са често срещаните сексуални проблеми в повечето интимни отношения.
page1....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Киселиче при храносмилателни проблеми
Да не се приема дълго време, както и при подагра!
Рецептата за чай от прясно киселиче за храносмилателни проблеми е от книгата “Большая энциклопедия. Лекарственные растения в народной медицине", колектив, 2005...
Кориандър за храносмилателни проблеми
Рецептата за запарка от кориандър при проблеми с храносмилателната система е от книгата на Теменуга Димитрова и Лидия Димитрова ‐ Лечебни отвари, сиропи и настойки, 2009....
Сериозни сексуални проблеми тормозят все повече млади хора
Според най-мащабното научно проучване, проведено относно сексуалното здраве на Острова, младежите на възраст между 16 и 21 години имат сериозни сексуални проблеми....
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1
Милинки Стой си в къщиИзчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно меко тесто и го оставяме да втаса на топло....
1