Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Да си направим кичуриКичури могат лесно да се направят в домашни условия. Преди години бяха на мода тънките разноцветни кичури, което правеше създаването им в домашни условия трудна задача, но днес са на мода едрите кичури в различен цвят....
3
Да си направим бира в домашни условияЗа приготвяне на домашна бира е необходим хмел. Най-добри са хмеловите шишарки с тъмножълт цвят. Те се сушат под навес. За бира ви е необходима мека вода....
1
Да си направим кайма в домашни условияВсеки се е опитвал, поне някога, да си направи кайма в домашни условия. За тази цел на помощ идва незаменимата мелачка. Всъщност, меленето на месото е една лесна стъпка от целия процес....
2
Да си направим оризов оцет в домашни условия
За приготвянето на оризов оцет са ви необходими повече време, отколкото труд. Оризов оцет ще ви е необходим, ако приготвяте ястия от азиатската кухня. Той добавя по-специфичен и богат вкус на храната. Оризовият оцет се...
Как да си направим тофу в домашни условия
Само с две съставки лесно може да приготвите тофу в домашни условия, което да консумирате както самостоятелен продукт, така и като добавка към други вкусни ястия....
Да си направим кичури с фолиоЛесно можете да си направите сами кичури с помощта на боя за коса и фолио. Тази година кичурите отново са на мода, те добавят слънце в косите и помагат за решение на проблема с белите коси....
1
Шарена сол в домашни условия
Оставете шарената сол да отлежи поне 1 седмица преди употреба, за да се смесят добре ароматите на отделните подправки....
Бърза лютеница в домашни условия
Оставете да изстине и пасирайте с пасатор до получаване на хомогенна смес. Напълнете в буркани и стерилизирайте за 15 мин....
Кетъринг хапки в домашни условия
С помощта на малък метален ринг изрежете кръгчета от пълнозърнестия хляб, като предварително отстраните корите.
Намажете хлебните кръгчета с масло.
Обелете краставицата и я нарежете на колелца.
С помощта на ринга...
Сушени домати в домашни условия
Сушените домати в домашни условия се съхраняват на хладно и тъмно място. Срокът им за годност е няколко месеца....
Крем Брюле в домашни условия
Извадете, оставете леко да се охладят на стайна температура. Поставете ги в хладилника за няколко часа.
Извадете охладения крем Брюле в домашни условия....
Тостерен хляб в домашни условия
Тостерният хляб в домашни условия е готов и може да бъде поднесен за обяд или вечеря....
Пуешка шунка в домашни условия
Оставете пуешката шунка в домашни условия за 12 часа в хладилник и си хапнете....
Ягодов ликьор в домашни условия
Оставете за половин ден и след това може да консумирате.
Ягодовият ликьор в домашни условия е готов....