Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Меденки сърца с бонбони
Изрязаните медени сърца са прехвърлят в тава, която е застлана с хартия за печене. След това парченцата бонбони се слагат във малките малката фигурка, върху медените сърца....
Пилешки сърца с мед
Всичко това разбъркваме и поставяме сърцата за около два часа.
След като изтече времето, изваждаме маринованите сърца.
В тиган поставяме маслото и след като се разтопи, прибавяме сърцата и запържваме....
Сърца с парченца ябълки
Намазваме с олио и посипваме с брашно 12 формички за мъфини от силикон с форма на сърце. Печем в загрята на 180 градуса фурна.
След като се опекат достатъчно стават с приятен цвят и загар, много ароматни....
Сладки сърца с бадеми
Изсипете червения шоколад в силиконова форма със сърца на тънък пласт и след като шоколадът се втвърди /добре е да се замрази/, внимателно отстранете червените сърца от формата....
Пилешки сърца с яйца
Сложете измитите и нарязани на парчета пилешки сърца в тенджера, залейте ги с прясното мляко и водата, посолете ги и след като кипнат, ги варете 15 мин....
Медени сърца с канела
В купа смесваме всички продукти.
Получава се меко тесто, което разточваме.
Изрязваме меденки със сърцевидна форма и ги изпичаме, до готовност, в предварително загрята на 150-180 градуса фурна.
Получават се хрупкави...
Пържени сърца с гъбиОтделно ги събираме заедно със сварените сърца.
Заедно се запържват докато им изври водичката, която си пускат гъбите. Добавяме малко масло и подправките....
2
Розови сърца с фонданГотовият фондан се разточва на тънко поръсен с малко нишесте и от него се изрязват сърца със същата големина като тази на сладките....
3
Пилешки сърца в сметана
Прибавят се почистените сърца и се пържи 15 минути. Сипват се сметаната и подправките и се оставя да поври 25-30 минути.
Оризът се сварява отделно и се поднася като гарнитура....
Пилешки сърца с оризСлед като изври течността от сърцата и останат на мазнина, добавете ориза и добре разбъркайте, докато се запържи.
Овкусете със сол, черен и червен пипер и сипете в тава.
Долейте водата и объркайте хубаво....
2
Свински сърца в гювечДобавете почистените и нарязани гъби, а малко след това и сърцата. Разбъркайте с подправки и прехвърлете в гювеч.
Добавете дафиновите листа, пресния джоджен и още подправки при нужда....
1
Агнешки сърца с оризХубаво измийте и почистете агнешките сърца. Сложете ги да се варят с водата и оцета, едро нарязания морков, дафиновите листа, кромида и цели зърна черен пипер. След това ги извадете и прецедете бульона....
2
Пилешки сърца в маслоЗагрейте вода на котлона и сложете пилешките сърца да се сварят до готовност с дафиновия лист, след което ги отцедете.
Загрейте маслото в тиган (при нужда добавете още 1 с.л.) и изсипете пилешките сърца....
3
Пилешки сърца в гювечеПочистете пилешките сърца и ги сложете да се задушат за 10 минути в зехтина. Може да ги разпределите направо 2 гювечета без да ги задушавате и да ги печете 45 минути. Ако ги задушите, печенето се намалява....
3
Пилешки сърца в маслоЗагрейте вода на котлона и сложете пилешките сърца да се сварят до готовност с дафиновия лист, след което ги отцедете.
Загрейте маслото в тиган (при нужда добавете още 1 с.л.) и изсипете пилешките сърца....
3
Пилешки сърца в гювечеПочистете пилешките сърца и ги сложете да се задушат за 10 минути в зехтина. Може да ги разпределите направо 2 гювечета без да ги задушавате и да ги печете 45 минути. Ако ги задушите, печенето се намалява....
3
Сърца за двама
Нарязва се на не много дебели кръгчета.
Върху всяко кръгче се поставя форма за сладки сърце и се притиска с длан, за да се изреже сърцето. Загрява се олио и пържим двете сърца на бавен огън....
Маслени лимецови сърца с шоколадВсяка част се разточва на кора с дебелина 1 см.
Изрязват се сладки сърца с различна форма, като една част от сърцата се изрязват в средата с дупка от сърце.
Сърцата без дупка се намазват по краищата с белтък....
1