Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Скраб за лице за суха кожаСкраб за лице за суха кожа
Смесете добре 1 супена лъжица утайка от кафе или смляно кафе, 1 чаена лъжичка морска сол (не много едра или я смелете), 1 супена лъжица мляко или заквасена сметана, както и 1 чаена лъжичка зехтин. В рамките на две минути...
Скраб за лице за мазна кожаСкраб за лице за мазна кожа
Смесете добре 1 супена лъжица утайка от кафе или смляно кафе, 1 чаена лъжичка морска сол (не много едра или я смелете), 1 супена лъжица кисело мляко сметана, както и 1 чаена лъжичка вода. В рамките на две минути масажирайте...
Домашната скраб за тяло на Кейт БланшетДомашната скраб за тяло на Кейт Бланшет
За домашната скраб ще са ви необходими половин водна чаша морска сол, сокът на половин грейпфрут и 3 супени лъжици масло от макадамия или зехтин екстра върджин....
Червено ВиноЧервено Вино
1
Лошото червено вино ще направи и ястията ви не добри. Ползи от червеното вино Полезните свойства на червеното вино са толкова много, че е трудно да бъдат изброени всички....
Домашно червено виноДомашно червено вино
18
След като намачкате гроздето в съда (каца), трябва да измерите захарността, която за червено вино трябва да е от 22 до 24 градуса....
Домашно червено виноДомашно червено вино
18
След като намачкате гроздето в съда (каца), трябва да измерите захарността, която за червено вино трябва да е от 22 до 24 градуса....
Скариди за червено виноСкариди за червено вино
Налейте бялото вино. Изчакайте няколко минути и върнете скаридите. Варете кратко или докато се сгъсти сосът. Изключете, прехвърлете в подходяща чиния скаридите за червено вино и поръсете с пресен магданоз....
Калмари с червено виноКалмари с червено вино
Подправяте с черния и червения пипер. Разбърквате добре. Посолявате, наливате виното и 1 чаша вода, прибавяте мащерката и целината и захлупвате съда. Задушавате на тих огън около 40 минути....
Пиле с червено виноПиле с червено вино
Загрейте 2 с.л. от зехтина в тенджера и изпържете гърдите за около 5 минути. Отцедете ги на кухненска хартия. Нарежете лука и го изпържете, добавете и пестото. Сипете виното и водата в тенджерата и кипнете. Върнете...
Желе с червено виноЖеле с червено вино
Разтворете захарта в 500 мл вода, прибавете предварително накиснатия в 2 с.л. вода и възварете с непрекъснато бъркане. Налейте виното, прибавете малко ванилена захар и лимонова киселина, разтворена в 1 с. л. вода....
Мъфини с червено виноМъфини с червено вино
Поднесете един мъфин с червено вино с любов и усмивка :)...
Гофрети с червено виноГофрети с червено вино
Гофрети с червено вино, които да гарнирате с любимо сладко. Яйцата се разбиват заедно със захарта до еднородна смес, след което постепенно се добавят течните съставки - олиото, прясното мляко и червеното вино....
Негърче с червено виноНегърче с червено вино
Докато е топло, Негърчето с червено вино се залива с отделената какаова глазура....
Кекс с червено виноКекс с червено вино
Кексът с червено вино е готов....
Салата за Червено ВиноСалата за Червено Вино
Салатата за Червено Вино е готова....
Сладкиш с червено виноСладкиш с червено вино
1
Накрая изсипваме червеното вино и разбъркваме много добре сместа. Прехвърляме в намазана с масло форма за кекс и печем сладкиша в предварително загрята фурна на 170 градуса за около 1 час....
Пиле в червено виноПиле в червено вино
Загрейте фурната на 180 градуса. Нарежете бекона на лентички. Сипете водата в тенджера и бланширайте бекона за 5 минути. Извадете го и го оставете да се отцеди на кухненска харатия. Кипнете водата отново и сипете лука...
Ябълки с червено виноЯбълки с червено вино
Захарта се разтваря в червеното вино и оставя да заври. Добавя се розови ликьор и зрънцето карамфил и се вари набавен огън 5 мин. Прибавят се ябълките, и се вари 7 мин. в захлупен съд....
Телешко с червено виноТелешко с червено вино
Сложете месото, добавете червеното вино и бъркайте с дървена лопатка. Сипете бульона, прибавете обелените, изчистени от семките и нарязани на дребно домати, настърганата кора на 1 лимон, мащерка и босилек....
Круши в червено виноКруши в червено вино
Поставяте ги изправени в сиропа и варите докато те получат красив винено червен цвят и поомекнат. Изваждате ги и ги поставяте в подходящ за сервиране съд, поливате със сиропа и ги оставяте да се охладят....
Октопод в червено виноОктопод в червено вино
Задушете октопода в тиган с вода и 1/4 от лука и дафиновия лист за 1 час. Докато октоподът се вари, сложете доматите във вряща вода за 30 секунди, след това залейте със студена и ги обелете. Отцедете октопода и го...
Праскови в червено виноПраскови в червено вино
Смесете всички съставки с изключение на прасковите. Сипете ги в тенджера и кипнете сместа. Щом сиропът се редуцира добавете прасковите и ги задушете. Времето на готвене зависи от размера и качеството на прасковите....
Марината с червено виноМарината с червено вино
Подготвеното пилешко месо се залива с приготвената марината с червено вино и престоява 24 часа, като е хубаво на всеки 6 часа да се обръща....
Говеждо с червено виноГовеждо с червено вино
Почистваме месото от ципи, ако има такива и го шпиковаме с нарязаната на тънки ивици сланина, след което го пържим от всички страни в загрятото масло. Щом месото се зачерви, прибавяме останалите продукти без виното и брашното...
Телешко с червено виноТелешко с червено вино
Сложете месото, добавете червеното вино и бъркайте с дървена лопатка. Сипете бульона, прибавете обелените, изчистени от семките и нарязани на дребно домати, настърганата кора на 1 лимон, мащерка и босилек....