Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Картофен пръстен с тиквички
Краставицата се нарязва на кръгчета, а те на половинки и се забождат върху картофения пръстен.
Поръсваме с нарязан ситно пресен копър и сервираме. Лесно, вкусно и ефектно!...
Пръстен от спанак и ориз
Разстила се малко по дъното на формата за печене и се долива с вода, овкусява се се със солта и черния пипер и се оставя да кипне. Оризът се добавя и се държи на огъня около 15 мин., или докато омекне....
Характерът се познава по лицетоСпоред физиогномиката, науката за изучаване на лицето, носът, устните и дори ушите издават характера. Дългият нос е характерен за хора с ярка индивидуалност.
Ако носът на човек е прав и гладък, той е доста умен. А ако...
4
Характерът се познава по ръцете
Човек, който често държи дланите си похлупени надолу, има тъмни страни на характера си. Напълно е възможно той да е голям лъжец и често да изопачава истината.
Който леко присвива пръстите си и ходи с неестествено висящи...
По какво се познава качественото месо
Месото с високо качество, тоест прясното месо, което гарантира приготвянето на вкусно и здравословно ястие, винаги е покрито със съвсем тънка коричка в бледорозов или бледочервен цвят.
Ако натиснете тази коричка с пръст...
Как се познава времето по небетоИма някои ненаучни методи за предсказване на промяна на времето. При много хора индикация за влошаване на времето е появата на болки в травмирани участъци.
Тези, които за своя радост не разполагат с такива индикатори...
1
Правилният мъж се познава по поведението
Това може да се познае лесно по няколко черти на поведението на партньора....
Как да познаем темперамента на жената по очитеЖена с тъмнокафяви очи
Тъмнокафявите очи принадлежат на импулсивни и раздразнителни жени, но това бледнее пред темперамента им. Дори да не сте съвсем във форма, не отказвайте среща с такава жена....
14
Еклерови пръстени
Смесете пудрата захар с лимоновия сок и водката, покрийте еклеровите пръстени и ги разрежете хоризонтално по на две половини....
Шафранови пръстени
Разточва се на кора с дебелина малко повече от половин сантиметър и се реже на тънки ленти с дължина 12 сантиметра.
Краищата им се защипват така, че да се получат пръстени....
Ванилови пръстени
Правят се топчета с големината на орех, а от тях се правят малки тънки саламчета, краищата на които се съединяват, така че да се получат пръстени....
Лучени пръстени
Слагаме кръгчетата да се пържат едно до друго. Оставяме хубаво да покафенеят.
Слагаме ги на кухненска хартия за да се отцедят от мазнината и веднага поднасяме....
По ръката се познава дали ще сме щастливиСпоред науката за гледане на ръка – хиромантия, от линията на живота и брака може да се разбере дали един човек ще бъде щастлив и дали ще се омъжи за голямата си любов.
Специалистите по хиромантия за по-ясна представа...
3
Хлебче Пръстен
Наложените кори навийте на руло и после съединете двата му края във форма на пръстен....
Как се познава добрият човек?
Няма как да познаваме трудностите и проблемите на другите, а много често точно те са причина за лошо отношение или нервно поведение....
Пръстчета
Корите се разстилат и се режат на 4. Краставичките, кренвиршите и кашкавалът се режат на ивици. В 1 кора или 2 (аз слагам в 2) се нареждат - краставичка, кренвирш и кашкавал.
Завива се и се потапя в разбитите яйца....
Нова мода: Закован на пръста годежен пръстен!
Годежният пръстен вече не е нещото, за което всяко момиче мечтае. Докато някои отричат годежа по феминистки причини, други просто се плашат от новата мода – закован на пръста годежен пръстен....
Яйца в лучени пръстени
Нарязваме лука на половина. Вземаме най-широката част.
В тиган сипваме олиото и върху него самите кръгчета, като запържваме първо от едната страна, а след това от другата до златисто.
Когато вече са готови, счукваме...
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаПо този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета.
В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....
3
Праз в пръстен гювеч
Отгоре заливате с разбитите яйца и слагате ястието да се пече във фурната, докато се позачерви....