Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вижте защо някои родни звезди не могат да имат децаВижте защо някои родни звезди не могат да имат деца
Мълвата твърди, че лично баба Ванга е забранила на дует Ритон да имат деца. Двамата са правели една процедура ин витро в Германия, но тя се оказала неуспешна....
Защо доматите вече не са като едно времеЗащо доматите вече не са като едно време
1
За да разберем защо любимите ни червени зеленчуци не са като едно време, първо трябва да знаем какво всъщност представлява доматът....
Защо трябва да имате приятел Стрелец?Защо трябва да имате приятел Стрелец?
Всъщност, те имат нежни души. Вроденото им любопитство и търсенето на по-дълбок смисъл са две качества, които правят Стрелеца добър приятел....
Ето защо имате газовеЕто защо имате газове
Електронните цигари имат същия ефект. Разбира се, излишните газове са последният ви проблем, ако и без това се тровите с вредния навик....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Вече имате ясен отговор на въпроса как да карамелизираме лук....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
След 10-тина дни дренките вече са готови и може да ги приберете и консумирате. През зимата те са изключително полезни за повишаване на енергията и подобряване на имунитета....
Имате подпухнали клепачи? Вижте защоИмате подпухнали клепачи? Вижте защо
В редки случаи по време на лечението се налага челото да се повдигне леко. В други ситуации падналият клепач се окачва за челните мускули със специфична техника....
Защо имате нужда сату да бъде вашата суперхранаЗащо имате нужда сату да бъде вашата суперхрана
Топлината по време на печене подобрява качеството на протеина, като унищожава антихранителните фактори. Какви са ползите от сату?...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Вече се раждат и кристални децаВече се раждат и кристални деца
17
Те имат този индигов цвят, който съответства на третото око. Това е чакрата, намираща се между очите....
Защо трябва да имате зеолитни камъни в дома сиЗащо трябва да имате зеолитни камъни в дома си
За да запазите плодовете свежи за по-дълго време, сложете малко зеолит на дъното на фруктиерата....
Защо трябва да останете хидратирани, когато имате уринарна инконтиненция?Защо трябва да останете хидратирани, когато имате уринарна инконтиненция?
Ако имате обаче уринарна инконтиненция и драстично намалите приема на вода през деня, може да си причините повече вреда, отколкото полза....
Защо да имате вкъщи кутия с основните 6 вкусаЗащо да имате вкъщи кутия с основните 6 вкуса
Дълго време битува мнението, че именно това са основите вкусове и всички останали комбинации са резултат от тяхното смесване. Вече е установено наличието и на шести вкус, който е на скорбяла, тоест нишестеният вкус....
Как да разберете по линиите на ръката колко деца ще иматеКак да разберете по линиите на ръката колко деца ще имате
9
Има дори теория, според която с течение на времето линиите върху дланите се променят....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Поставя се на умерен котлон, разбърква се, докато се разтопи захарта и се оставя да ври около 10 мин. Времето се измерва след завиране. Сваля се от котлона и се оставя настрана....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Ако имате възможност, използвайте нова тенджера или такава, която се използва само за направата на млечни изделия, защото ако се използва и за друго, може да придаде остатъчен мирис и да развали продукта....
Десерт Няма времеДесерт Няма време
Десертът Няма време е страхотен!...