Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо да използваме канела?Защо да използваме канела?
Много използвана съставка е и за приготвяне на различни магии с канела, особено любовни, но нека оставим това за любителите на окултното, а тук да разгледаме ползите за тялото от консумацията на канела....
Сватбена питка на рулцаСватбена питка на рулца
1
От по-голямата разточвам голяма кора, която мажа с масло и навивам на руло, като гледам края да остане отдолу. Режа на рулца по диагонал....
Сватбена торта на два етажаСватбена торта на два етажа
1
С него се шприцоват формички по ръба на блатовете. Последният етаж на тортата се украсява с плодове. Може да импровизирате с украсата за сватбена торта на два етажа....
Сватбена погачаСватбена погача
4
Сватбената погача се пече в предварително загряна на 180 градуса фурна за около 30 минути или докато е готова....
Сватбена питаСватбена пита
Млякото и водата трябва да са съвсем леко затоплени, не бива да са горещи. Смесват се със захарта и маята и се разбъркват много добре. Закваската се оставя на топло около 15 минути....
Сватбена тортаСватбена торта
За крема на сватбената торта разбийте сладкарската сметана много добре. Разтопете леко течния шоколад и добавете в него предварително разтворения в малко вода и разтопен желатин....
Сватбена супаСватбена супа
Когато придобие златист цвят добавете и нарязаните на дребно агнешки дреболии. Оставете ги да се запържат от всички страни, добавете 4-5 чаши вода и оставете да ври на умерен огън....
Защо да използваме бамбукови дъски и съдове?Защо да използваме бамбукови дъски и съдове?
В следващите редове ще ви дадем седем важни причини, поради които да използвате кухненски дъски и прибори от бамбук. 1....
Риган - кога и защо да го използвамеРиган - кога и защо да го използваме
В медицината екстрактът от риган се използва при лечение на инфекции на репродуктивните пътища, при болезнена менструация, гъбични инфекции, стомашни разстройства и др....
Какво е добре да знаем, ако се каним да използваме услугата залог на кола?Какво е добре да знаем, ако се каним да използваме услугата залог на кола?
Преди да използвате услугата залог на кола, потърсете информация за заложната къща в Интернет....
Селска сватбена погачаСелска сватбена погача
Розите мажете да оставите традиционно бели, но можете (както в случая) да оцветите с сладкарски бои, според сватбената украса на младоженците....
Италианска сватбена супаИталианска сватбена супа
Смесват каймата, яйцето, галетата, пармезан, босилек и лука. Оформят се топчета - 3 см. Разтваря се бульонът в 500 мл вряща вода. Добавя се настърганият спанак, моркова и пастата. Добавят се кюфтенцата. Супата...
Сладка сватбена питкаСладка сватбена питка
Покривам съда с фолио за свежо съхранение и оставям за час и половина да втаса до утрояване на обема....
Моята сватбена питкаМоята сватбена питка
Така оформената сватбена питка, поставете във нагрятата фурна и печете за 20 минути на 200 градуса. След което намалете фурната на 180 градуса и допичате до готовност, общо 50 минути....
Турска сватбена супаТурска сватбена супа
1
Месото заедно с кокалите се слагат в тенджера на силен огън и се налива вода, колкото да ги покрие. Добавят се картофите, морковите и солта....
Как, кога и защо да използваме тоалетно мляко?Как, кога и защо да използваме тоалетно мляко?
Ако досега не сте използвали такова мляко, то вече със сигурност ще го включите в ежедневните си козметични процедури....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Лука нарежете на филийки, а после на полумесеци. Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Сватбена пита за църкваСватбена пита за църква
Оставете питката да втаса, намажете с жълтък разбит с малко прясно мляко. Подредете украсата от соленото тесто и печете на 200 градуса около 35 минути. Сватбената пита за църква е готова....
Сватбена питка за захранванеСватбена питка за захранване
Изсушавам ги във фурна на 45 градуса. Сватбената питка за захранване е готова....
Сватбена питка с медСватбена питка с мед
Разточвате и изрязвате сърца, които изпичате на 50 градуса и след като е готова питката може да ги добавите, а може и да я изпечете с тях но леко си променят белия цвят....
Сватбена питка с розаСватбена питка с роза
Намажете с олио, покрийте и оставете да втаса. Тестото разделете на 4 части, от едната част разточете кора, намажете с олио и навийте на руло. Нарежете го на малки рулца които подредете по края на тавата....
Сватбена питка в лилавоСватбена питка в лилаво
2
Аз се съобразих със цвета на сватбата, която беше в нежен лилав цвят...
Сватбена питка за влюбениСватбена питка за влюбени
От останалото тесто разточваме на тънко и режем няколко кръгчета с чаша и ги редим едно върху друго и ги навиваме на руло, режем по средата, така се получават две рози....