Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бързо ходене - защо е толкова полезно?
Когато някой ходи всеки ден, като форма на тренировка, крайният ефект е, че е изгорил повече калории, а истинската тренировка, която провежда, е била не толкова напрегната....
Защо батерията на телефона ми пада толкова бързо
За щастие, ние ще Ви отговорим на въпроса защо батерията на телефона пада толкова бързо и как да предотвратим това.
Защо батерията ни пада толкова бързо?
1. Включени са твърде много функции....
Защо бързо се задъхвам?
Ако наблюдавате бързо задъхване при незначително усилие, като изкачване на стълби например, може да имате анемия....
Бързо и лесно празнично предястиеПо-малките вътрешни пръстени от праза се използват за гарниране на рулцата.
Бързо, лесно и ефектно!
Бързото и лесно празнично предястие е готово....
2
Бързо и лесно Филе ЕленаВодата, която се отделя, трябва да се изсипва.
Филето се измива добре от захарта и се подсушава, след което се връща в кутията и се посипва обилно със сол....
1
Защо пишкате толкова често?
Това значи, че бъбреците по-бързо произвеждат урина, която трябва да изпишкате. Такива са някои лекарства за високо кръвно например....
Помело - защо е толкова полезно?
В последно време в по-големите вериги магазини се появиха едни много екзотични и големи жълти плодове, които прииличат на грейпфрути, и се наричат помело. Те имат приятен вкус и доста ползи за нашия организъм. Какво представлява...
Защо шамфъстъкът е толкова скъп
Но какво прави цената на шамфъстъка толкова висока? Днес ще разгледаме няколко причини, поради които шамфъстък е скъп.
1....
Колкото по-бързо ядете, толкова повече напълнявате
Когато ядете бързо, вие поемате много повече храна, от колкото се нуждаете. Проучванията при деца показват, че 60% от тези, които ядат бързо са склонни към затлъстяване....
Бързо и вкусно гювече на тиган
Захлупва се с капак и се готви на слаб котлон за около 5 минути.
Аламинутът се сервира топъл.
Бързото и вкусно гювече на тиган е готово....
Сандвичи с яйца - бързо и вкусноСложете сандвичите да се изпекат за около 15 минути или до готовност в загряна на 200 градуса фурна.
При поднасяне поръсете с черен пипер и шарена сол.
Сандвичите с яйца - бързо и вкусно са готови....
2
Бързо и вкусно пиле с ориз
Почистете пилето и го сварете до омекване в подсолена вода. Нарежете го на парчета.
Сипете в тавичка почистения ориз, залейте го с 600 мл горещ пилешки бульон и задушете във фурната за 10-15 минути.
Добавете пилето...
Семейства с мъже-домошари не се разпадатАко вече сте семейна и се страхувате, че някой ден е възможно семейството ви да се разпадне, убедете съпруга си да започне да ви помага в домакинството....
1
Хуск - защо е толкова полезен?
Какво е хуск вероятно знаят само малцина. Познат е още с имената псилиум, исфагула (Isfagula), испагол (Ispagol). В нашите географски ширини той практически не се произвежда, поради което е слабо познат. Индустриалният...
Хронохранене - защо е толкова важно
Значение за хронохраненето
Основните принципи определят защо е толкова важно да се прилага тази хранителна система - тя влияе положителното върху кардиометаболитните рискови фактори с по-нисък пиков инсулин и по-нисък...
Мента - защо е толкова полезна?
Защо ментата е толкова полезна
Ако пиете редовно чай от мента или просто дъвчете листата ѝ, ще съумеете да облекчите симптоми като стомашни болки, подуване, газове, диария и запек....
Защо тараторът е толкова полезен?
Не само е много лесно да се направи, но е толкова освежаващо и полезно предложение....
Защо авокадото е толкова скъпо?
Защо авокадото е толкова скъпо?
Ето ви няколко отговора на този въпрос, който е съвсем логично да си задавате....
Защо яйцата са толкова скъпи?
Защо яйцата са толкова скъпи в момента и кога цените ще започнат да падат? Ето основните причини....
Бърз и сочен кекс
Какаовата смес сипете върху жълтата смес, за да се нашари кексът.
Поставете формата в предварително нагрята на 180 градуса фурна и печете бърз и сочен кекс за около 45 минути, до готовност....
Бърз и вкусен огретен
В загрята до 200 градуса фурна се пече 20 минути, след което се добавя настърганият на ренде кашкавал и се оставя за още 20 минути да се доизпече огретенът до златиста коричка....
Бърз и вкусен зелник
В една по-дълбока тенджера сипвате малко олио и чаша водичка и задушавате киселото зеле и праза. Когато са почти готови, добавяте сиренето и двете яйца, разбърквате и махате от котлона.
След това нареждаме корите за баница...
Бърз и пухкав тутманикСлагате в купа водата с маята, захарта и 2 л.брашно, разбърквате и оставяте маята да се активира....
31
Бърз и икономичен кексЯйцата се разбиват добре с захарта, добавя се брашното и сместа се бърка, докато се получи хомогенна.
Добавя се бакпулвера и ванилията и най-накрая се добавят ядките, като се бърка много леко....
25