Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Защо е важно да консумираме рибено масло?
Една добавка рибено масло, а толкова много ползи. Убедихме ли ви да опитате? Свойствата на рибеното масло са невероятни!...
При бели петна по ноктите - рибено масло и топли вани
При бели петна по ноктите се препоръчва преди лягане ноктите да се потопят за 5-10 минути в гореща вода.
След това основата на ноктите се намазва с рибено масло за през нощта....
Защо трябва да консумираме краве масло?
Мастните киселини в маслото улесняват усвояването на мастноразтворимите витамини А, Е, D, K. От това следва, че зеленчуците стават по-полезни (и вкусни), ако се консумират с масло;
3....
Защо е изключително важно да консумираме картофиКартофите са лесно смилаеми, могат да се консумират по два пъти на ден, според предпочитанията - в супа или основно ястие....
1
Рибено Масло
Разпознаването на качественото рибено масло също е важно, но как да се избере сред толкова богатия избор, който се предлага на пазара?
На първо място трябва да се чете внимателно листовката на рибеното масло....
Ето защо бременните трябва да пият рибено масло
Смята се, че рибеното масло помага и срещу развитието на болестта на Алцхаймер....
Защо рибеното масло е важно за здравето и отслабването?
Омега-3 мастните киселини, намиращи се в рибеното масло, играят важна роля за растежа и развитието на клетките....
Защо е важно да консумираме орехи – 7 ползи за здравето
В продължение на три месеца те изследвали как яденето на орехово масло влияе върху нивата на кръвната захар....
Защо да консумираме обезмаслено сирене?
На тях им се препоръчва редовно да консумират обезмаслено сирене....
Най-полезните видове рибено масло
Рибеното масло е с високо съдържание на омега мастни киселини, които играят важна роля във физиологичните процеси на нашето тяло....
Защо да консумираме коприва?
От млада коприва се приготвят салати с коприва, с нея се готвят копривени супи и боршове, консумират се като чай и се правят отвари и лосиони. Копривата може да се използва както прясна, така и суха....
Защо да консумираме обезсолени млечни продукти
Ако слагате сол на всяко ястие обаче, се опитайте поне да обезсолявате сиренето, което консумирате. Това става като го държите в съд с вода....
Рибено масло е тайната на дълголетието
Рибеното масло се ползва като лек за сърдечни пристъпи. В изследване на учените участвали 608 сърдечно болни от различни кардиологични центрове.
Те получавали по няколко лъжици рибено масло всеки ден....
Ползи от приемането на рибено масло
Хората, които консумират повече риби, имат по-бавен спад в мозъчната функция в напреднала възраст.
Рибено масло при астма и алергии....
Облекчете хроничната болка с рибено масло
Рибеното масло, дори и под формата на добавка е доказано по-безопасно....
Пълнее ли се от рибено масло?
Освен това рибеното масло помага за намаляване на възпалението и болката, подобрява мозъчната функция, подобрява паметта и усилва концентрацията....
Защо и кога да консумираме акай бери
Задачата на програмите за отслабване е да се консумира храна в по-балансиран вид....
Рибено масло и сурови ядки срещу мазнините
масло от най-близката аптека и започнете да консумирате поне по 1 г на ден....
Рибеното масло отпушва артериитеРибеното масло почиства клеясалите артерии. Рибеното масло предотвратява съсирването на кръвта. Натрупването на плаки по стените на артериите може да причини тромбоза или кръвни съсиреци в кръвоносните съдове....
1
Защо е важно да приемаме лутеин?
Ако говорим за ползите от лутеин за цялото тяло, важно е да подчертаем ето тези аспекти:
Лутеинът действа като очен филтър, предпазващ от влиянието на свободните радикали, произведени от ултравиолетовото лъчение;...
Защо е важно да учим математика
Въпреки че важността на математиката може да бъде подценявана, то това не означава, че тя не е изключително важна и приложима в ежедневието....
Защо трябва да консумирате селъри по-често?
От друга страна, били наблюдавани и малки мишки на възраст от три до шест месеца, които не консумирали лутеолин....
Рибено руло мозайка
Смесват се с половината от маслото и се смилат в мелачка или блендер.
Рибената кайма се оставя за няколко часа в хладилник, за да стегне....
Рибено-картофени крокети
Сваряваме рибата. Почистваме и оставяме настрана само месото. Сваряваме картофите и ги пасираме. Рибата нарязваме на ситно. Нарязваме магданоза на ситно.
Лука нарязваме. Слагаме на вкус сол, черен пипер и индийското орехче...