Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Имам направена магия, какво да правя?Имам направена магия, какво да правя?
22
Ритуалите на повтаряне на думите се правят през първите пет дни, но през останалото време трябва да продължите с отказа от алкохол и месо, за да подейства ритуалът както трябва....
Имам баялдъИмам баялдъ
Залейте с малко олио и вода и сложете да се изпекат. Поднесете имам баялдъта леко охладена и поръсена с магданоз....
Имам бучка до ануса, какво да правя?Имам бучка до ануса, какво да правя?
Може да се случи след изхождане, докато си правите тоалет или под душа да откриете, че имате бучка до ануса и сериозно да се притесните. Ако сте в това положение, първото, което трябва да направите, е да се консултирате с...
Какво да правим при контузия на глезена?Какво да правим при контузия на глезена?
След претърпяна контузия на глезена, първоначално можете да си помогнете, като охладите мястото....
Големи ТулумбичкиГолеми Тулумбички
Може да се намалят съставките за една доза големи тулумбички....
Големи СоленкиГолеми Соленки
От тестото се накъсват топчета с големина около 30 г и се правят фитилчета, които се усукват. Домашните соленки се намазват с яйце, поръсват се със сусам, маково и слънчогледово семе и се печат на 180°C....
Понижен имунитет! Какво да правя?Понижен имунитет! Какво да правя?
Имунната система е изключително важна част от човешкото тяло, тъй като осигурява естествената защита на организма и предпазва от тежки заболявания и състояния. Редица са факторите, които могат да отслабят имунната система...
Ревнив мъж, какво да правя?Ревнив мъж, какво да правя?
Обяснете му какво държите да правите сами и до каква част от живота си сте склонни да го допуснете....
Враснал нокът - какво да правя?Враснал нокът - какво да правя?
Когато ги режете, по-добре първо ги поставете за известно време в топла вода, за да омекнат, а след това ги изрежете по права линия с твърда, остра и права нокторезачка или ножица....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Да се справим с отеклите глезениДа се справим с отеклите глезени
1
Правете вечер масаж на глезените си, за да предотвратите появата на отоци. Намажете глезените със зехтин и ги мачкайте отгоре надолу, като натискате внимателно и леко....
Големи пълнени чушкиГолеми пълнени чушки
Слагаме пълнените чушки да се пекат в загрята фурна на 200 градуса. Печем големите пълнени чушки около 30 минути. Сервираме веднага....
Големи панирани кюфтетаГолеми панирани кюфтета
да е много силен)....
Големи козуначени кифличкиГолеми козуначени кифлички
1
Пресявам брашното, правя си кладенче, слагам продуктите, шупналата мая, яйцата, млякото със захарта, ванилията, кората на лимона, солта, олиото и си замесвам меко тесто. Месих, месих до получаване на мехурчета....
Празнични големи масленкиПразнични големи масленки
Подаряваме празнични големи масленки на близките и приятелите си....
Големи сочни кюфтетаГолеми сочни кюфтета
Разбърква се с намокрени с вода ръце и се оставя за 30 минути да поеме аромата на подправките. Оформят се големи, плоски кюфтета и нареждаме в табличка. Загрява се олио и пържим от двете страни до златисто....
Моите големи пърженкиМоите големи пърженки
Да ви е сладко ! Забележка: По време на приготвянето на моите големи пърженки не е включено времето, необходимо на тестото да престои в хладилника....
Големи пълнени кюфтетаГолеми пълнени кюфтета
6
Правя място за плънката и слагам колкото се събере. Събирам краищата и оформям на топка. Слагам в тавичка с хартия за печене и пека на 180 градуса до приятен цвят. Гарнирам по желание....
Пълнени големи картофиПълнени големи картофи
Пълнените големи картофи са готови....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....