Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да изберем добър педиатър?
Препоръки за лекаря
Важно е доколко е опитен и добър лекарят на детето Ви. Чрез познати, приятели, близки и съседи можете да получите начални напътствия относно възможностите пред Вас....
Как да изберем добър психотерапевт?
На второ място, важно е да изберем психотерапевт, който специализира именно в проблемите, заради които го търсим - така, ако имате нужда от семейна консултация, ще изберете семеен психотерапевт, а ако се борите с фобии -...
Как да изберем добър гинеколог?
Така че, изберете сами, но помислете преди всичко за това кой лекар ще ви обгрижи на най-високо ниво и кой ще ви е на разположение.
7....
Как да изберем добър психолог?
И точно за такива случаи и моменти насреща е добрият психолог
Но как да изберем добър психолог? Първо, нека дефинираме какво означава всъщност добър психолог?...
Как да изберем добър дерматолог?
Затова по-добре попитайте приятели, членове на семейството и съседи за препоръка за добър дерматолог във вашия район....
Как да изберем добър фризьор?
Щом те са доволни, а и вие имате възможност да видите резултатите, значи фризьорът е добър. Все пак, имайте предвид, че всеки човек има различна форма на лицето и предпочитания....
Как да изберем добър адвокат?
Как обаче да се спрем на наистина добър адвокат? Ето върху какво можете да помислите при избор на добър адвокат.
1....
Коктейл за по-добър метаболизъм
Вземаме доматите, нарязваме ги и поставяме в блендер.
Нарязваме и един стрък целина.
Добавяме чилито и маслото от рапица. Пускаме блендера и блендираме до готовност.
Този коктейл предотвратява подуване и ускорява...
Лучено вино за добър имунитет
Залейте сместа с 1 литър качествено вино и оставете да отлежи за 2 седмици. След това прецедете.
Вземайте от лученото вино по 3-4 супени лъжици дневно, особено при грипни епидемии....
Тонизираща смес за добър имунитет
Рецептата за добър имунитет със смес от сок от алое и лимони, орехи и мед е от руската народна медицина....
Еликсир за добър имунитет за възрастни
Смесете всичко добре, поставете на котлона да кипне за 2-3 минути. След това се охлажда при стайна температура.
Обелете чесъна, пресовайте и добавете към сместа от вино. Оставете да кисне поне 2 часа....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да се успокоя преди зъболекар
Преди зъболекар си повтаряйте, че работата ви е двустранен процес - той ви лекува, а вие сте негов пациент....
Зъболекар и бременност
Страхът за здравето на бебето я кара да се страхува да посети зъболекар и да живее с болката. Това обаче не винаги е необходимо.
Очакването на дете не бива да се свързва с болестно състояние....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1