Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да изберем перфектния цвят за коса
Решението да смените цвета на косата си е съвсем естествено, като се има предвид всички изкусителни нюанси, които се предлагат вече на пазара. Но преди да експериментирате, е добре да сте наясно дали даденият цвят ще ви подхожда...
Как да изберем перфектния килим за дневната
Изберете килим в подходящ размер
За да е дневната ви стилна, красива и уютна, трябва да изберете килим с подходящ размер....
Перфектния козунак
Сплетените козунаци оставяме отново да втасат, докато удвоят от обема си. Намазваме с жълтъка и прясното мляко, поръсваме с мокра захар.
Поставяме перфектния козунак във фурната и печем до готовност....
Перфектния усукан тутманик
В зависимост от големината на яйцата може да трябва да добавите още малко брашно, но не прекалявайте. Най-много добавете още 50 г. Оставете тестото да втаса за около 30 минути....
Перфектния щрудел с тиква
Може да отнеме и 1 час, но заради суровите плодове е необходимо повече време за печене.
Още топъл перфектния щрудел с тиква се поръсва с пудра захар.
Да ви е сладко!...
Какви картофи да изберем за перфектно картофено пюре
Ето няколко съвета за приготвяне на вкусно пролетно картофено пюре:
Изберете нишестени картофи като Russet или Yukon Gold, тъй като те дават кремообразна текстура, когато са намачкани....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Свински врат без кост на фурна
Връщаме във фурната да се зачерви.
Свинският врат без кост на фурна е готов....
Свински гърди без кост на фурна
Когато изтече времето, отстраняваме фолиото и оставяме така да се запече свинското.
Сервираме с гарнитура.
Свинските гърди без кост на фурна са готови....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Солен или захарен спрей за коса - кой да изберем за перфектни къдрици?
Ако искате повече текстура и по-малко блясък, тогава това е, което трябва да изберете....
Вратни пържоли без кост в зехтин
Отгоре слагаме фолиото и оставяме вратните пържоли без кост да се задушат за 20-тина минути....
Телешки гърди с кост в гърне
Налива се вода, колкото да покрие месото и картофите.
Пече се на 160-170 градуса около 3 часа, като се поставя в студена фурна и след това се включва....
Свински гърди без кост с картофи
За тези свински гърди без кост с картофи месото се измива и отцежда от водата.
Поставят се в тавичка. Сухите съставки се смесват и гърдите се посоляват.
Поливат се с разтопеното краве масло....