Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
При възпаление на устната кухина - горска теменугаПри възпаление на устната кухина - горска теменуга
Рецептата за отвара от горска теменуга при възпаление на устните лигавици е от книгата на Попов А.П. - "Траволечебник", 1999....
Запарка от листа на малина за устната кухинаЗапарка от листа на малина за устната кухина
Рецептата за запарка от листа на малина за проблеми в устната кухина е от книгата "Целебни растения от А до Я"...
Дъвчете дъвка срещу бактерии в устната кухинаДъвчете дъвка срещу бактерии в устната кухина
Задачата на учените била да изследват дъвките и да установят колко бактерии са изхвърлени от устната кухина на доброволците....
Заболявания на устната кухинаЗаболявания на устната кухина
4
Абсцес – едно от най-сериозните усложнения на заболяванията в устната кухина. От една страна абсцесът може да възникне заради натрупване на храна бактерии на границата на зъба между зъба и венеца....
Как влияе пушенето върху устната кухинаКак влияе пушенето върху устната кухина
Не по-малък обаче е рискът от рак на устната кухина. Рак на устната кухина Заболяването е много сериозно! По-големите количества дим обуславят и по-висок риск от развитие на рак на устната кухина....
Лечение на кандидоза на устната кухина с народни средстваЛечение на кандидоза на устната кухина с народни средства
Кандидозата на устната кухина е често срещано заболяване, което предизвиква доста силен дискомфорт....
Червеното вино трепе вредните зъбни бактерииЧервеното вино трепе вредните зъбни бактерии
Вредните бактерии се хранят със захари и вредят на зъбния емайл, установиха учените от Университета на Павия. До извода си стигнаха, след като направиха експеримент с безалкохолно червено вино....
Вредните храни убиват полезните бактерии в стомахаВредните храни убиват полезните бактерии в стомаха
Нещо повече - той обяснява, че едва няколко от милионите им видове са вредни за нас....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Ешерихия коли - как да се спасим от вредната бактерия?Ешерихия коли - как да се спасим от вредната бактерия?
Ешерихия коли е вид бактерия, която се среща в почвата или водата, както и в живите организми, включително в растенията и животните....
Кръвоизлив в коремната кухинаКръвоизлив в коремната кухина
При него кръвта се натрупва в перитонеалната кухина. Перитонеалната кухина е малка площ, разположена между вътрешните коремни органи и вътрешната коремна стена....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Тинктура за ранички и възпаления по устната лигавицаТинктура за ранички и възпаления по устната лигавица
Получената течност трябва да е много плътно затворена, за да не се изпарява. При необходимост, пръстът се навлажнява с течността и се намазва засегнатата област в устата....
Бактерии избили почти цялото население на Америка през 15 векБактерии избили почти цялото население на Америка през 15 век
Според учените новите бактерии, донесени от европейците, причинили масово измиране на местното население и ужасяващ демографски срив и на двата континента....
Вредните навици, които не са толкова вредниВредните навици, които не са толкова вредни
Ето кои са вредните навици /виж галерията/, които изобщо не са вредни и ще направят живота ви поне малко по-приятен. page1....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....