Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да изглеждаме добре във всяка възраст
Затова се постарайте да пиете по поне 1, 5 л. дневно, за да изглеждате добре винаги....
Как да носим клин и да изглеждаме добреБлузите трябва да са малко по-широки – не изглежда добре, когато се съчетава клин, който е прилепнал към долната част на тялото, с блуза, която е напълно прилепнала към горната част....
1
Солено плато Добре дошли!
Луканката се нарязва на филийки. От всички елементи /топчици от сирене, капрезе хапчици и луканка/ се сглобява соленото плато Добре дошли
Очакваме Ви!...
Сладко плато Добре дошли!
Оставя се да изстине.
В голяма купа се натрошава кексът. Добавя се течният шоколад и сокът на 2 мандарини. Размесва се добре до получаване на лепкава, трошна смес.
Оформят се топченца с големината на хапка....
Питка за добре дошъл
Питката за добре дошъл беше за приятелка и още нямам отзиви дали им е харесала на вкус!...
Клои Кардашиян: Ето как да изглеждате слаби на снимки!
Това не ѝ пречи всеки ден да пуска снимки от ежедневието си. Ето защо реши да ни сподели и как да прикриваме излишните мазнинки на снимките и да изглеждаме красиви и слаби....
Козунак копче в купичка (оформяне в снимки)
Вижте снимките - там съм показала стъпка по стъпка как става, лесно е, не се плашете....
Коктейлни хапки за Добре дошли
Хапките се закрепват с помощта на клечка за зъби и се поставят в хартиените кошнички. Нареждат се в подходяща чиния или поднос.
Коктейлните хапки за Добре дошли са готови....
Шест прости трика, за да излизаме добре на снимкиНай-добре е да не го подчертавате с молив. За да не изглеждат зачервени или уморени очите ви на снимките, капнете няколко капки за прочистване на очи преди излизане....
7
Гуинет Полтроу изглежда по-добре на 40
Тя твърди, че с нарастването на годините се чувства все по-добре. Актрисата дори смята, че изглежда по-добре, отколкото когато е била на 24....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукЛука нарежете на филийки, а после на полумесеци. Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да изсушим дренки
Как да изсушим дренки? Вижте повече в следващите редове:
Подберете добре узрели дренки - около 1 кг. Почистете ги старателно....
Яхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките.
Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеПечем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестени
Варете ги около 15 минути след момента на завиране на водата.
Извадете тези вкусни варени кестени и ги прехвърлете в купичка.
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени.
Насладете им се....
Ако не излизате добре на снимки, вижте как да станете фотогенични
А за да сте сигурни, че споделяте възможно най-очарователните си снимки във Фейсбук и Инстаграм, разберете от нашата галерия кои са малките хитрости, с които винаги ще излизате добре на снимка.
page1....
Дъщерята на Тони Димитрова порасна: Няма да повярвате как изглежда! (СНИМКИ)
Единственото, което си позволява, е да прави шеговити коментари под снимките ѝ в социалната мрежа....
С какво третират плодовете и зеленчуците, за да изглеждат добре
В много случаи хората въобще не се замислят и купуват най-добре изглеждащите зеленчуци и плодове, особено цитрусови плодове, но това може да се окаже фатална грешка....
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Поставя се на умерен котлон и се вари, докато кремът се сгъсти.
Сваля се от огъня и бавно започва да се добавя сиропът при непрекъснато разбъркване с телената бъркалка....
1