Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Слънчевата питка на мамаСлънчевата питка на мама
Стъпка 1: Загряваме млякото, трябва да е хладко. Натрошаваме маята, поръсваме с 3 лъжици брашно и оставяме да втаса. Стъпка 2: Правим си кладенче от брашното, по средата слагаме захарта, солта, 4 яйца и 1 белтък....
Бонбони ЕнергияБонбони Енергия
Оставяме ги в хладилник да стегнат за няколко часа. От това количество се получават около 12 броя бонбони Енергия....
Кафе ЕнергияКафе Енергия
1
Изсипете сместа в продълговата стъклена чаша, долейте с кафе без да разбърквате и поднесете топло....
Кафе ЕнергияКафе Енергия
1
Изсипете сместа в продълговата стъклена чаша, долейте с кафе без да разбърквате и поднесете топло....
Майонеза от вкъщиМайонеза от вкъщи
В тесен съд изсипваме всичките подправки. След това пасираме. Много лесна и много по-вкусна е домашната майонеза от тази в магазините....
Сушени дренки вкъщиСушени дренки вкъщи
1
През зимните дни тези сушени плодове са отличен източник на енергия и имунитет....
Плодов шейк ЕнергияПлодов шейк Енергия
Разсипете готовия плодов шейк Енергия в 2 чаши и поднесете със сламка и украса от резени плод....
Смути Ултра зелена енергияСмути Ултра зелена енергия
1
Пускаме всичко в блендера и наливаме половин ч.ч. вода. Разбиваме на втора степен около 30 секунди. Изпиваме смутито с любов и слънчево настроение....
Зеленчукова кремсупа за всички вкъщиЗеленчукова кремсупа за всички вкъщи
1
Тях си добавяме в зеленчуковата кремсупа за всички вкъщи преди похапване....
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно меко тесто и го оставяме да втаса на топло....
Цитрусов коктейл Здраве и енергияЦитрусов коктейл Здраве и енергия
Цитрусовият коктейл не е препоръчителен да се пие сутрин на гладно при болни с нарушена киселинност на стомаха - гастрит или язва. Добре е да се консумира пресен, до 10-15 минути от приготвянето му....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
След 10-тина дни дренките вече са готови и може да ги приберете и консумирате. През зимата те са изключително полезни за повишаване на енергията и подобряване на имунитета....
Революционна технология! Всеки вече ще ползва слънчева енергияРеволюционна технология! Всеки вече ще ползва слънчева енергия
Всяка слънчева клетка се състои от няколко отделни слоя, отпечатани един върху друг, които след това се свързват последователно, за да образуват банка от клетки....
Любимите вкъщи макарони със сирене на фурнаЛюбимите вкъщи макарони със сирене на фурна
1
Консумират се студени любимите вкъщи макарони със сирене на фурна и са мнооого вкусни :) Приятен апетит!...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Смути с кейл и чиа Зелена енергияСмути с кейл и чиа Зелена енергия
Смути с кейл и чиа Зелена енергия е подходящо за закуска, дава енергия и заряд за целия ден!...
Защо да използваме канела?Защо да използваме канела?
Много използвана съставка е и за приготвяне на различни магии с канела, особено любовни, но нека оставим това за любителите на окултното, а тук да разгледаме ползите за тялото от консумацията на канела....
Как да използваме лимонаКак да използваме лимона
Вътрешността на лимона може да се използва и за ароматизиране на кофата за отпадъци. Можете да използвате, преди за изхвърлите лимона, след като сте го използвали да почистите нещо друго....
Каква захар да използваме?Каква захар да използваме?
Каква захар да използваме? Кафявата захар е може би една от най-древните, като още в миналото са я използвали....