Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Слънчевата питка на мама
Стъпка 1:
Загряваме млякото, трябва да е хладко. Натрошаваме маята, поръсваме с 3 лъжици брашно и оставяме да втаса.
Стъпка 2:
Правим си кладенче от брашното, по средата слагаме захарта, солта, 4 яйца и 1 белтък....
Бонбони Енергия
Оставяме ги в хладилник да стегнат за няколко часа.
От това количество се получават около 12 броя бонбони Енергия....
Кафе ЕнергияИзсипете сместа в продълговата стъклена чаша, долейте с кафе без да разбърквате и поднесете топло....
1
Кафе ЕнергияИзсипете сместа в продълговата стъклена чаша, долейте с кафе без да разбърквате и поднесете топло....
1
Майонеза от вкъщи
В тесен съд изсипваме всичките подправки.
След това пасираме.
Много лесна и много по-вкусна е домашната майонеза от тази в магазините....
Сушени дренки вкъщиПрез зимните дни тези сушени плодове са отличен източник на енергия и имунитет....
1
Плодов шейк Енергия
Разсипете готовия плодов шейк Енергия в 2 чаши и поднесете със сламка и украса от резени плод....
Смути Ултра зелена енергияПускаме всичко в блендера и наливаме половин ч.ч. вода. Разбиваме на втора степен около 30 секунди.
Изпиваме смутито с любов и слънчево настроение....
1
Зеленчукова кремсупа за всички вкъщиТях си добавяме в зеленчуковата кремсупа за всички вкъщи преди похапване....
1
Милинки Стой си в къщиИзчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно меко тесто и го оставяме да втаса на топло....
1
Цитрусов коктейл Здраве и енергия
Цитрусовият коктейл не е препоръчителен да се пие сутрин на гладно при болни с нарушена киселинност на стомаха - гастрит или язва.
Добре е да се консумира пресен, до 10-15 минути от приготвянето му....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да изсушим дренки
След 10-тина дни дренките вече са готови и може да ги приберете и консумирате. През зимата те са изключително полезни за повишаване на енергията и подобряване на имунитета....
Революционна технология! Всеки вече ще ползва слънчева енергия
Всяка слънчева клетка се състои от няколко отделни слоя, отпечатани един върху друг, които след това се свързват последователно, за да образуват банка от клетки....
Любимите вкъщи макарони със сирене на фурнаКонсумират се студени любимите вкъщи макарони със сирене на фурна и са мнооого вкусни :)
Приятен апетит!...
1
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Смути с кейл и чиа Зелена енергия
Смути с кейл и чиа Зелена енергия е подходящо за закуска, дава енергия и заряд за целия ден!...
Защо да използваме канела?
Много използвана съставка е и за приготвяне на различни магии с канела, особено любовни, но нека оставим това за любителите на окултното, а тук да разгледаме ползите за тялото от консумацията на канела....
Как да използваме лимона
Вътрешността на лимона може да се използва и за ароматизиране на кофата за отпадъци. Можете да използвате, преди за изхвърлите лимона, след като сте го използвали да почистите нещо друго....
Каква захар да използваме?
Каква захар да използваме?
Кафявата захар е може би една от най-древните, като още в миналото са я използвали....