Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да носим дамско сако?Как да носим дамско сако?
Но как да носим дамско сако? Ето няколко начина, по които може да носите любимото си сако – различни визии за различни поводи....
Ризото ПолоРизото Поло
1
За да се свари ориза ал денте, ще са нужни 12-13 минути, но ако го обичате по-мек, удължете времето, без да прекалявате....
Поло кон арросПоло кон аррос
По желание преди това може да извадите пилешкото и да го добавите към ястието накрая. Варете ястието с ориза около 15 минути или до готовност. След това снемете от котлона и сложете капака....
Пица Марко ПолоПица Марко Поло
Замесва се тестото. Разточва се на кора, която се намазва с доматения сос, следва пилешкото, кашкавалът. Топеното сирене и царевицата се поръсват симетрично. Пече се до готовност....
Поло - Ирански пилафПоло - Ирански пилаф
7
Добавете ориза, боба и долейте 3 ч.ч. вода и изчакайте да заври - за около 8 минути. Докато оризът се готви, счукайте кардамона и го разредете с 1/2 ч.ч. вода да се накисва....
Хапки за дамско партиХапки за дамско парти
Поднесете хапки за дамско парти в подходяща чиния с предпочитането от вас сладко или мармалад....
Сладки за дамско партиСладки за дамско парти
Печем сладките за дамско парти в предварително загрята фурна на 180 градуса за 25-30 минути....
Сладкиш за дамско партиСладкиш за дамско парти
Сладкиш за дамско парти - много вкусен и ефектен десерт. Подходящ е за всякакви специални поводи....
Торта Мимоза за дамско партиТорта Мимоза за дамско парти
След изпичане на боята извадете от фурната, оставете да се охлади напълно, преди да го извадите от тавата. Нарежете го с остър нож хоризонтално, така че да се получат три равни слоя....
Дамско сърцеДамско сърце
Съвместимост на дамско сърце с други растителни видове Растението дицентра е много ефектно както самостоятелно, така и в група с други цветя. Пролетните цветя правят с дамско сърце много интересни комбинации....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Спагетите – паметник на Марко ПолоСпагетите – паметник на Марко Поло
Когато венецианецът Марко Поло се завърнал през 1295 г. от пътуването си в Източна Азия, той имал много неща за разказване. Хората обаче не вярвали на всичко. Например, че китайците заплащали покупките си с банкноти, а...
Марко Поло - живот и пътешествияМарко Поло - живот и пътешествия
Пътешествениците и откривателите винаги са се ползвали със славата на авантюристи, прокарващи пътя на човечеството към новото. Техните приключения разпалват интереса към проучване и откриване на непознатите места по света...
Защо да носим термобельо?Защо да носим термобельо?
В търговската мрежа се продават и двустепенно термобельо, като само горната му част може да се носи като връхна защитна дреха през лятото....
Как да носим гривни?Как да носим гривни?
Гривните и като цяло бижутата могат да украсят и най-обикновеното облекло и има не малко начини да ги носим....
Как да носим баретаКак да носим барета
Традиционно барета се носи на едната страна на главата, почти до челото. Тогава се приема като знак на елегантното излъчване на цялостната дамска визия. При различна дължина на косата, баретата изглежда различно....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....