Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Коктейл Голдън ФлипКоктейл Голдън Флип
Разбиваме хубаво и чакаме добре да се охлади. Пресипваме в малка охладена винена чаша и поръсваме прясно настърганото индийско орехче. Вкусен и бърз коктейл Голдън Флип....
Как да отглеждаме бамбук вкъщиКак да отглеждаме бамбук вкъщи
Бамбукът е стайно растение, което се отглежда много лесно. Той се нуждае от светлина, топлина, но не трябва да е изложен на пряка слънчева светлина. Може да се отглежда и при сух въздух....
Да отгледаме маслиново дръвче вкъщиДа отгледаме маслиново дръвче вкъщи
Често именно тези вярвания подтикват хората да си отглеждат маслина у дома. Маслината обикновено се отглежда като декоративно растение....
Сушени дренки вкъщиСушени дренки вкъщи
1
Оставяме ги да се отцедят добре. Целта на това подсоляване е да ги направим непривликателни за животинки. После ги нареждаме върху мрежа за сушене....
Майонеза от вкъщиМайонеза от вкъщи
В тесен съд изсипваме всичките подправки. След това пасираме. Много лесна и много по-вкусна е домашната майонеза от тази в магазините....
Да си отгледаме сами джинджифил вкъщиДа си отгледаме сами джинджифил вкъщи
Когато отглеждате джинджифил като декоративно растение, цветето е приоритет, а не коренът....
Отглеждане на бамбук вкъщиОтглеждане на бамбук вкъщи
Най-популярното му отглеждане става в оранжерии, но е подходящ за отглеждане както у дома, така и като декоративно растение за офиса. Там се отглежда във ваза със вода....
Отглеждане на гелксина вкъщиОтглеждане на гелксина вкъщи
Едно от най-големите предимства на растението е, че се отглежда лесно. То е издръжливо, добре приспособимо и не изисква специални грижи. Ето няколко съвета за успешно отглеждане на гелксина вкъщи....
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно меко тесто и го оставяме да втаса на топло....
Зеленчукова кремсупа за всички вкъщиЗеленчукова кремсупа за всички вкъщи
1
Тях си добавяме в зеленчуковата кремсупа за всички вкъщи преди похапване....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как се отглежда джинджифил вкъщиКак се отглежда джинджифил вкъщи
Ето какво се изисква, за да отгледаме успешно джинджифил вкъщи. Подходяща почва за джинджифил На първо място, трябва да се подготви най-подходящата почва. Джинджифилът обича почва, която не задържа вода....
Любимите вкъщи макарони със сирене на фурнаЛюбимите вкъщи макарони със сирене на фурна
1
Консумират се студени любимите вкъщи макарони със сирене на фурна и са мнооого вкусни :) Приятен апетит!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....