Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да развием самокронтрола си
Независимо дали сте със силна или слаба воля, винаги може да постигнете някакво ниво на самоконтрол....
Техники за самоконтрол, които трябва да владеете
Самоконтролът представлява способността да се управлява и контролира емоционалното състояние....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да развием гласовите струни?
Не е нужно да сте професионален певец или говорител по телевизията, за да искате да имате мелодичен и същевременно плътен и хубав глас. Според психолози хубавият глас, добрата артикулация и говорна техника са особено важни...
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да развием творческото мислене
Всеки трябва да открие какво го вдъхновява и да развие собствен стил....
Как да развием дарбите си?
Как да развием дарбите си?
1. Усвояването на получените знания и вродените ни заложби е много важен и непрестанен процес....
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да развием активното си слушане?
Активни въпроси
Поставяйте активни въпроси, за да насочите разговора и да стимулирате другата страна да развива идеите си по-дълбоко....
Как да развием творческата си мисъл?
При едни те са силно развити, проявяват се спонтанно и са забележими още от ранно детство. При други обаче творческият потенциал е недоразвит или потиснат....
Как да развием емоционалната си интелигентност
Как да развием емоционална интелигентност?
1. Познавайте емоциите си. Обръщайте внимание на детайлите и не живейте механично....
Как да развием аналитичните си способности?
Запишете се на онлайн курс
Ако имате време за образование, провеждането на онлайн курс може да бъде чудесен начин да развиете своите аналитични умения....
Как да развием своите лидерски качества
Как да развиете своите лидерски качества
Трябва да изхождаме от факта, че преди да управлявате нещо, трябва да се научите да управлявате себе си....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....