Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да имаме по-бели зъби и ослепителна усмивка
Какво друго е нужно за ослепителна усмивка?
Красиви и меки устни! Пийте достатъчно вода, за да сте хидратирани, ексфолирайте Вашите устни и слагайте балсам....
Салата Усмивка
Отстрани се подреждат нарязаната на тънка шунка.
Украсява се с две маслини и резен домат, за да получи формата на усмихнато лице....
Коктейл Сухата усмивка
Украсяваме готовия коктейл Сухата усмивка с резенче ягода и можем да се насладим на този сух микс....
Меденки Детска усмивка
Замесете тесто, което да може да се точи. Използвайте фигурки за рязане, с които да впечатлите своите деца - аз използвах усмивка....
Пандишпанена торта УсмивкаОтстрани поръсете карамелизирани кокосови стърготини, а отгоре нарисувайте усмивка....
1
Шоколадени усмивки
Разбийте белтъците със захарта до получаване на пухкав крем. Докато разбивате сместа, добавете ореховите ядки. Получената смес оставете за 12 часа в хладилника.
Сварете и изстудете какао с размера на една чаена чаша....
Сладки Усмивки
Оставете сиропираните сладки, за да се напоят и поемат сиропа.
Сладките Усмивки са готови...
Коледни усмивки
Изпечете Коледните усмивки в предварително загрята на 180 градуса фурна, за около 10-15 минути или докато порозовеят. По желание ги слепете 2 по 2 със смес от мед и масло....
Меденки УсмивкиЯйцата и захарта се разбиват с тел. Добавят се олиото, медът, канелата и содата.
Накрая се добавя брашното и се замесва по твърдо тесто.
Взема се част от тестото и се разточва на пласт с дебелина около 1 см....
1
Коледни усмивки
Изпечете Коледните усмивки в предварително загрята на 180 градуса фурна, за около 10-15 минути или докато порозовеят. По желание ги слепете 2 по 2 със смес от мед и масло....
Коледни сладки Усмивки
Оставете го в хладилник за около 30 минути, за да се стегне. Готовото тесто за бисквити разделете на 4-5 топчета. Разточете върху набрашнена повърхност....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукЩом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари.
Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
2
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Яхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките.
Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Андреа се гордее с най-милото
Фолкпевицата Андреа се гордее с най-милото си. От милото, но невзрачно момиче отпреди 10 години няма и помен.
Днес най-впечатляващото от визията на Андреа са гърдите ѝ....
Какво кара сърцето да се усмихва?
Сърцето на всеки жив организъм е движеща сила, която поддържа живота му. Той ежедневно бие средно около 100 000 пъти, с което изпомпва 2 000 литра кръв. И благодарение на този неголям орган на човешкото тяло, сърцето осигурява...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...