Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да имаме по-бели зъби и ослепителна усмивкаКак да имаме по-бели зъби и ослепителна усмивка
Какво друго е нужно за ослепителна усмивка? Красиви и меки устни! Пийте достатъчно вода, за да сте хидратирани, ексфолирайте Вашите устни и слагайте балсам....
Руло УсмивкаРуло Усмивка
Рулото Усмивка е готово....
Салата УсмивкаСалата Усмивка
Отстрани се подреждат нарязаната на тънка шунка. Украсява се с две маслини и резен домат, за да получи формата на усмихнато лице....
Коктейл Сухата усмивкаКоктейл Сухата усмивка
Украсяваме готовия коктейл Сухата усмивка с резенче ягода и можем да се насладим на този сух микс....
Меденки Детска усмивкаМеденки Детска усмивка
Замесете тесто, което да може да се точи. Използвайте фигурки за рязане, с които да впечатлите своите деца - аз използвах усмивка....
Пандишпанена торта УсмивкаПандишпанена торта Усмивка
1
Отстрани поръсете карамелизирани кокосови стърготини, а отгоре нарисувайте усмивка....
Шоколадени усмивкиШоколадени усмивки
Разбийте белтъците със захарта до получаване на пухкав крем. Докато разбивате сместа, добавете ореховите ядки. Получената смес оставете за 12 часа в хладилника. Сварете и изстудете какао с размера на една чаена чаша....
Сладки УсмивкиСладки Усмивки
Оставете сиропираните сладки, за да се напоят и поемат сиропа. Сладките Усмивки са готови...
Коледни усмивкиКоледни усмивки
Изпечете Коледните усмивки в предварително загрята на 180 градуса фурна, за около 10-15 минути или докато порозовеят. По желание ги слепете 2 по 2 със смес от мед и масло....
Меденки УсмивкиМеденки Усмивки
1
Яйцата и захарта се разбиват с тел. Добавят се олиото, медът, канелата и содата. Накрая се добавя брашното и се замесва по твърдо тесто. Взема се част от тестото и се разточва на пласт с дебелина около 1 см....
Коледни усмивкиКоледни усмивки
Изпечете Коледните усмивки в предварително загрята на 180 градуса фурна, за около 10-15 минути или докато порозовеят. По желание ги слепете 2 по 2 със смес от мед и масло....
Коледни сладки УсмивкиКоледни сладки Усмивки
Оставете го в хладилник за около 30 минути, за да се стегне. Готовото тесто за бисквити разделете на 4-5 топчета. Разточете върху набрашнена повърхност....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Щом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари. Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Андреа се гордее с най-милотоАндреа се гордее с най-милото
Фолкпевицата Андреа се гордее с най-милото си. От милото, но невзрачно момиче отпреди 10 години няма и помен. Днес най-впечатляващото от визията на Андреа са гърдите ѝ....
Какво кара сърцето да се усмихва?Какво кара сърцето да се усмихва?
Сърцето на всеки жив организъм е движеща сила, която поддържа живота му. Той ежедневно бие средно около 100 000 пъти, с което изпомпва 2 000 литра кръв. И благодарение на този неголям орган на човешкото тяло, сърцето осигурява...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...