Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да почистваме велурените обувкиКак да почистваме велурените обувки
Обувките от велур се нуждаят от специални грижи, за да бъдат чисти и да изглеждат добре....
Как да почистим велурени обувкиКак да почистим велурени обувки
Този метод върши чудеса с обувките от светъл велур, но го прилагайте по-предпазливо, ако разполагате с велурени обувки от по-тъмна материя....
Холандски обувкиХоландски обувки
1
Прехвърлете единия край после и другия край, така че плънката да остане непокрита и притиснете краищата добре. Оставете да втасат около 30 мин. Пекат се в предварително загрята фурна на 200 градуса....
Задължителните грижи за велурени дрехиЗадължителните грижи за велурени дрехи
Ако имате дрехи и обувки от велур, трябва да полагате по-специални грижи, в противен случай ще трябва да се простите с тях, след като ги носите няколко пъти....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Щом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари. Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да се грижим за контактните лещи?Как да се грижим за контактните лещи?
Не бива да забравяме обаче, че като всяко нещо те също изискват грижи, за да могат да ни служат правилно....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да купувате обувкиКак да купувате обувки
2
Ако ви се налага много да вървите пеша, най-добре е да изберете ниски обувки. Съобразете обувките и с фигурата си. На пълните жени не се препоръчват обувки с много тънък ток....
Как да отпусна обувкиКак да отпусна обувки
Напълните плик с лед, който да поставите с обувките, а след това да сложите и самите обувки за няколко часа във фризера....
Как да перем обувки?Как да перем обувки?
В пералня отново се перат само текстилни обувки, а не кожени или велурени, а изсушаването им става по същия начин, както ако ги перете на ръка. Просто ще спестите труд, а и обувките ще изсъхнат доста по-бързо. 3....
Как да разширим тесни обувки?Как да разширим тесни обувки?
Въпросът как да разширите обувки е уместен, ако сте закупили чифт, който е стегнат или обувките стават твърди и неудобни след съхранение....
Как да омекотим нови обувки?Как да омекотим нови обувки?
1
Те се смачкват на топка, натъпкват се в обувките и самите обувки се слагат за няколко часа във фризер. След това вестниците се отстраняват и обувките се обуват с дебел чорап на краката и се носят няколко часа....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
След като изминат 20 дни, може да консумирате директно или да прибавите към ястие от българската кухня. Ето така се осолява сланина....
Как да се грижим за бонсайКак да се грижим за бонсай
Отглеждането на това растение е предизвикателство, но не е невъзможно, в случай че се направи правилният избор на сорт и се полагат адекватни грижи....
Как да се грижим за костюмите?Как да се грижим за костюмите?
Спазвайте посочената грижа за кюстими и вашите любими дрехи ще изглеждат добре дълго време. Ако си търсите костюми, можете да прегледате нашите предложения за костюми....
Как да се грижим за карамфилитеКак да се грижим за карамфилите
Януари и февруари са най-подходящите месеци за засяване на семената на карамфила. Процесът може да се извършва на етапи. Красивият карамфил се отнася към групата на целогодишно цъфтящите. Тази група е изключително благодатна...