Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да се справим с тревожността и фобиите
Вижте как да се справите с тревожността и депресиите:
Изправете се пред страха, доколкото е възможно
Ако винаги избягвате ситуации, които ви плашат, може да спрете да правите нещата, които искате или трябва да направите...
Безсъние и тревожност - как да се справим
Как да се справим с безсънието и тревожността?
График за сън за справяне с безсънието
Една от ключовите стратегии за справяне с безсъние и тревожност е установяването на редовен график за сън....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукЩом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари.
Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
2
Как да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Да се справим с кандидозата
Кандидозата, или наричана още млечница, е вагинална гъбична инфекция. Почти всяка жена поне веднъж в живота си е страдала от кандидоза. Както възрастни, така и деца страдат от кандидоза.
Този род инфекции са често срещано...
Как да се справим с контракциите?
Но как да се справим с контракциите, които стават все по-чести и болезнени с напредването на родовата дейност?...
Яхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките.
Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаСлед като изминат 20 дни, може да консумирате директно или да прибавите към ястие от българската кухня.
Ето така се осолява сланина....
3
Как да се справим с фисурите
Нормално е всеки път, когато имате болка, кървене или сърбеж в аналната област, да се притеснявате. Повечето хора, които изпитат тези изключително неприятни усещания, ще обвинят хемороидите, но често за това виновникът...
Как да се справим със стреса
А малко стрес може дори да ви помогне да се справите по-добре. Това често се наблюдава при студентите, когато учат за изпити, или при спортистите, когато се подготвят за състезание....
Как да се справим със страха?
Целта е да се помогне на ума да свикне да се справя с паниката, което ще намали страха.
Най-добрият начин да се справите със страховете си, е да се изправите пред тях. Избягването им само ги прави по-плашещи....
Как да се справим с хъркането
Това обаче не трябва да ви притеснява, защото има лесни начини да се справите с проблема и да дадете на близките си хора необходимия покой.
На първо време започнете да тренирате мускулите на гърлото си....
Как да се справим с хремата
В тази статия ще разгледаме някои полезни съвети как да се справите с хремата и да намерите облекчение.
Издухайте носа си правилно при хрема
Издухването на носа е най-прекият начин за облекчаване на хрема....
Как да се справим с лакомията?
Много често, особено под влияние на стрес, човек се тъпче с каквото му попадне, само и само да си осигури чувство на удоволствие, каквото му дава пълният стомах.
Сладкишите пък осигуряват на организма ендорфини,...
Как да се справим с рефлукса
Ако става въпрос за по-тежка, дори и здравословна храна, например месо или мазнини, дайте на тялото си поне 3 часа, за да се справи с храната....