Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да изплетем кошница?
Може да изплетете много симпатична кошница и от стари вестници, но нейното изплитане е една идея по-сложно и включва предварителна подготовка на нишките за плетене....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Сладкиш руски шапки
Първата стъпка е да разбиете яйцата и да отделите жълтъците и белтъците. Разбийте белтъците със захарта.
Когато битите белтъци станат твърди, добавете жълтъците, продължете да разбивате....
Сладки Руски шапки
Капнете с чаена лъжичка отгоре върху всяка сладка и леко завъртете, за да се стече шоколадът до края на пастичката без да протича по бадемовата глазура.
Сладките Руски шапки са готови....
Как да изберем дамската шапка правилно спрямо формата на лицето си?
Отново тук можем да подберем шапка тип Федора. Също обаче отлично решение са шапки с твърда периферия. Не по-малко подходящи са бейзболните шапки с козирка.
Да комбинираме ли шапката с други аксесоари?...
Защо трябва да носите шапка за сън?
Носенето на шапка за сън ще намали накъсването и косата ви ще порасне здрава и жизнена.
Коя е най-добрата шапка за сън?...
Измислиха Шапка на щастиетоЧудният продукт е съчетание от плетена шапка и механично устройство.
На какъв принцип действа щастливата шапка? От шапката към бузата ви стърчи сензор, подобен на слушалките на телефонните операторки....
1