Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Да си отгледаме авокадо в саксия
За да се чувства авокадото добре, почвата трябва да е рохка и да следите да не става плътна. За отглеждане на авокадото се препоръчва смес от градинска пръст, торф и добавка от едър пясък и малко мъх....
Да си отгледаме сами джинджифил вкъщи
Корен джинджифил, който макар и да не е в тропиците, може перфектно до се отгледа в сандъче на перваза на прозореца.
Отглеждане и грижи за джинджифил
У дома джинджифилът е едногодишно растение....
Как да отгледаме авокадо от костилката?
А ако сте успяли да си отгледате авокадо, не забравяйте да опитате от нашите безценни рецепти с авокадо....
Как да си отгледаме кълнове?
Кълновете от броколи, люцерна и боб, можете да намерите в хранителния магазин, но докато грее слънце, е доста лесно да ги отглеждате у дома....
Как сами да си газираме вода?
Най-удачният начин да се направи газирана вода, и то в домашни условия, е чрез бутилка съдържаща въглероден двуокис. Този метод замества познатия на мнозина метод за газиране с помощта на сифон и специални патрони, пълни...
Бухти, които се обръщат самиМазнината в съда за пържене трябва да е поне два пръста, при което бухтите се обръщат сами.
Котлонът трябва да е на средна температура, за да не прегарят бързо бухтите и да останат сурови отвътре....
4
Бухти, които се обръщат сами
Трябва да се получи гъсто лепнещо тесто. Оставя се да почине 10 минути.
Бухтичките се пържат в маслена баня и затова в малка касерола се налива олиото....
Бухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Да си направим сами герданЛесно можете сами да си направите гердан, който да е изискан и да изглежда стилно. През това лято са много модерни аксесоарите и дрехите на точки.
Сами направете гердан, който да е на точки. За целта ще ви трябва не много...
1
Да си направим сами буклиСтилът и изискаността се постигат по много начини. Всяка дама желае да изглежда добре по възможност по всяко време. А най- силното й оръжие е косата. Още през Средновековието носенето на перуки или естествени коси с букли...
2
Да си направим сами вайсвурстВайсвурстът е традиционен за Бавария деликатес от месо, наподобяващ българската наденица, но с тази отлика, че има специфичен бял цвят.
Оригиналните вайсвурстове са с дължина не повече от 10 сантиметра, като...
1
Да си опушим сами сланина
Пушена и осолена сланина е едно от любимите мезенца през зимните месеци. Тя се реже на тънки парченца и може да се овкуси с чесън, червен пипер, сол, черен пипер, дафинов лист и карамфилчета. Сланината се опушва...
Отглеждане на авокадо в саксия
Както вече стана ясно, за отглеждане на авокадо е нужно търпение. Плодове може да очаквате след около 4 години....
Как сами да си направим пудра захар?
Не си представяме любимите си еклери без обилен слой пудра захар. Истината е, че дори и да не сте любители на сладкишите и тортите, няма как да отречете, че има някои сладки неща, които просто са незавършени, ако по някаква...
Можем ли сами да си направим глюкоза?
Глюкозата или т.нар. гроздова захар има най-високият гликемичен индекс сред храните. Тя навлиза в кръвта изключително бързо. Според медиците глюкозата е един от най-важните източници на енергия за човешкия организъм, в частност...
Как да си направим маска от авокадо
Великолепието на авокадото не се ограничава само до всеизвестното гуакамоле. Богатото на хранителни вещества авокадо се свързва с козметиката още от империите на ацтеките, инките и маите....