Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Да си ушием сами блуза шемизета
Това е вероятно и най-лесната блуза, която можете да си ушиете сами, стига да спазвате следните правила:
- Независимо какъв плат сте избрали за своята шемизета, е добре предварително да го изплакнете, защото повечето от...
Как да си ушием сами пердета
Можете да си ушиете и пердета, които са като щори. Те са удобни, тъй като закриват прозореца и държат прозорците затъмнени, можете да регулирате дължината....
8 съвета за перфектна лятна рокля
Да откриете перфектната лятна рокля, на пръв поглед изглежда лесно – разнообразието от предложения е огромно и винаги има нещо, което да харесате....
Как да си ушием пола от дънкиНяма гардероб в който, ако се разровите да не намерите поне един стар чифт дънки или ако наоколо ви се намира такъв, то защо да не се опитате да го превърнете в нова стилна пола? Това е лесно и няма да ви отнеме много време...
1
Как сами да си газираме вода?
Най-удачният начин да се направи газирана вода, и то в домашни условия, е чрез бутилка съдържаща въглероден двуокис. Този метод замества познатия на мнозина метод за газиране с помощта на сифон и специални патрони, пълни...
Как са си ушием дънкова чанта
Дънките са от онези дрехи, които никога не излизат от мода. Затова, ако имате стари дънки под ръка и не искате да ги изхвърляте, а и няма шанс да ги облечете отново, си направете дънкова чанта от дънки.
Съветваме...
Как да си изберем бална рокля
Рокли за фигура тип ябълка
Вечерните рокли за жени с тяло тип ябълка често дават възможност да се видят краката им.
Има два подтипа за ябълки....
Как да си изберем удобни ниски обувки
Въпросът е: как да изберем удобни ниски обувки?
Пазете се от меки обувки....
Бухти, които се обръщат самиМазнината в съда за пържене трябва да е поне два пръста, при което бухтите се обръщат сами.
Котлонът трябва да е на средна температура, за да не прегарят бързо бухтите и да останат сурови отвътре....
4
Бухти, които се обръщат сами
Ако мазнината е достатъчно, при пържене бухтичките се обръщат сами.
Изваждат се върху кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина....
Бухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Да си направим сами герданЛесно можете сами да си направите гердан, който да е изискан и да изглежда стилно. През това лято са много модерни аксесоарите и дрехите на точки.
Сами направете гердан, който да е на точки. За целта ще ви трябва не много...
1
Да си направим сами буклиСтилът и изискаността се постигат по много начини. Всяка дама желае да изглежда добре по възможност по всяко време. А най- силното й оръжие е косата. Още през Средновековието носенето на перуки или естествени коси с букли...
2
Да си направим сами вайсвурстВайсвурстът е традиционен за Бавария деликатес от месо, наподобяващ българската наденица, но с тази отлика, че има специфичен бял цвят.
Оригиналните вайсвурстове са с дължина не повече от 10 сантиметра, като...
1
Да си опушим сами сланина
Пушена и осолена сланина е едно от любимите мезенца през зимните месеци. Тя се реже на тънки парченца и може да се овкуси с чесън, червен пипер, сол, черен пипер, дафинов лист и карамфилчета. Сланината се опушва...
Пет начина да носим лятната рокля през зимата
Над роклята обличаме обемна мрежеста жилетка или блуза, която позволява да се виждат всички подробности от роклята. Коприната се съчетава великолепно с вълната....