Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да прикрием големите уши?
Големите уши са си сериозен козметичен дефект, който всяка жена се опитва да прикрие. Но кои са най-добрите начини за прикриване на големите щръкнали уши?...
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да почернеем, за да скрием килограмите
Но може би най-интересният ефект от почерняването, е че то е в състояние да скрие някой и друг излишен килограм и да направи силуета видимо по-строен....
Миши уши
Вреди от миши уши
Не прибягвайте до приема на миши уши преди да се консултирате с лекар, тъй като в по–големи дози билката е отровна....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Пържени свински уши
Свинските уши се почистват и измиват добре.
Варят се в тенджера с вода до готовност.
Изваждат се, нарязват се на ивички с дебелина 1 см и се овкусяват със сол, черен и червен пипер.
На няколко места се разпределят...
Точени ямболски уши
Оставя се да втаса за 20-30 минути.
Замесва се отново, разделя се на топки и от всяка топка се разточва лист с дебелина около 3 мм....
Сварени свински уши
Оставете да изстинат и стегнат.
Така подготвени могат веднага да се консумират, поръсени само с подправки (черен или червен лютив пипер, чесън, чили сос), които харесвате....
Пресовани свински уши
Оставят се в хладилника да стегнат, т.е. да се желират, след което могат да се консумират....
Пълнени свински уши
Поставяме на котлона да заврат, като ги припенваме от време на време.
Като минат 5-10 минути, поставяме подправките и оставяме да се сварят до готовност.
През това време си приготвяме каймата....
Бонбони Заешки уши
Бисквитите се смилат.
Бадемите се накисват в гореща вода, обелват се и се запичат на 130 г до зачервяване.
Разбива се маслото със захарта. Прибавят се разбитото яйце,
бисквитите, 1 ч.ч. от орехите, ромът и ваниловата...
Панирани свински ушиВ тенджера с вряща подсолена вода слагаме добре почистените свински уши и варим до омекване.
В купа разбиваме яйцата, добавяме бирата, нарязания на дребно магданоз, брашното и малко сол.
Нарязваме ушите на ромбчета...
2
Печени свински уши
Слагайте готовите уши в тенджера с капак, за да останат топли. По желание поръсете биреното мезе с още малко соев сос.
Печените свински уши са много вкусни....
Как да скрием разширените пори с грим?
Как да скриете разширените пори с грим?
1. Почистване и хидратация
Първото и най-важно нещо, преди да започнете с грима, е кожата ви да бъде чиста и добре хидратирана....
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....