Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилето, в което ще се влюбитеИзважда се тавата и се сваля фолиото, връщаме във фурната и се запича до червено.
Поднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата.
Добър апетит!...
2
Чай от Глог - билката на сърцето
Чаят от сушени плодове на глог е най-добрият лечител сред билките за сърцето!...
Домашна смес за засилване на сърцето
От сместа се взема 3 пъти на ден по 1 чаена лъжичка, 30 минути преди хранене.
Рецептата за укрепване на сърцето е от книгата на Поля Димитрова - "Лекуване без лекарства", 2012)...
За укрепване на сърцето - червен кантарион
Запарете за 1 час на топло място и прецедете.
Вземете през деня 30 минути преди хранене на равни части. Курсът на лечение е 2-3 седмици. Препоръчва се за подобряване на сърдечната дейност....
Билкова запарка при прескачане на сърцето
Оставете да киснат 2 часа, след което прецедете.
Пийте три пъти на ден, като еднократната доза е 1 кафена чашка....
Даниела - момичето, което внася светлина
На едно младо момиче със стар дух, което побира прекомерно количество доброта и мъдрост в себе си, и иска единствено възможност да ги сподели със света....
Магическа отвара от Невен при аритмия на сърцето
Запарката трябва да се приготви по следния начин: сложете да заври водата, след което прибавете две лъжици съцветия....
При коронарна болест на сърцето - листа от бреза
Приема се по половина чаша, 3 пъти на ден, 30 минути. преди хранене. Курсът на лечение е поне две седмици.
Помага при замаяност, коронарна болест на сърцето, атеросклероза....
Ястие Сърцето ми вземи
Сърцата се измиват и изчистват, поръсват се с пилешкия бульон и се прибавят към лука.
Добавя се соевият сос и виното.
Ястието се оставя в микровълновата фурна за 17 мин на пълна мощност....
Картофи Fondant (Топящи се картофи на фурна)Идва от фондю, (Fondre - фр. ез.) нещо, което се топи при високи градуси....
2
Топящи се картофи на фурна със самардалаПекат се около 30 минути, като се разбъркват на двайстата, за да не залепнат....
3
Различното сладко от ягоди, в което ще се влюбите
Различното сладко от ягоди, в което ще се влюбите
Ягоди - 2.5 кг
Захар - 2.5 кг
вода- 3.5 ч.ч.
Сок от 1 лимон
прясна мента-50 г
Изсипете половината от приготвената захар в съд за варене на сладко....
Пилешки крилца с топящи се картофки на фурна
Наливаме бирата, слагаме алуминиево фолио и печем 30 мин в загрята на 250 градуса фурна в долната част.
На 30 минута махаме фолиото и качваме на средата на фурната за още 15 мин или до зачервяваме на месото....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукЛука нарежете на филийки, а после на полумесеци. Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Момичето, което всички наричаха чудовище, може да е новата Мис Вселена
Заради тях момичето има доста самотно детство и тинейджърски години.
Никой не искаше да ми бъде приятел. Всички страняха от мен, а тези, които ми обръщаха внимание, го правеха само, за да ме обиждат....
Тесто за мекици, което не задържа мазнина
Трябва да се предвиди по-голям плик, който се изнася поне 15 минути преди пържене, за да добие тестото стайна температура....
Какво кара сърцето да се усмихва?
Сърцето на всеки жив организъм е движеща сила, която поддържа живота му. Той ежедневно бие средно около 100 000 пъти, с което изпомпва 2 000 литра кръв....
Яхния Да си оближеш пръстите
Задушавам в тиган за кратко нарязаното месо, след което го запържвам съвсем леко.
Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....