Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Да спрем оплешивяването
Използването на природни продукти, за предотвратите загубата на коса е по-евтино, а понякога и по-ефективно, отколкото скъпата козметика против косопад, особено след като той вече се е превърнал в проблем за вас.
Опитайте...
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да спрем да преяждаме
Преяждането е често срещана борба за много хора, често водена от различни фактори, от стрес до скука до емоционални причини.
Добрата новина е, че с внимателно осъзнаване и няколко практически стратегии можете да поемете...
Как да спрем тиковете?
Ето няколко съвета как да спрете тиковете:
Потърсете медицинска помощ
Ако вие или някой ваш познат изпитвате тикове, важно е да се консултирате със здравен специалист....
Как да спрем сополите
Вижте още:
- Цветът на сополите и тяхното значение;
- Спрете хремата за един ден....
Как да спрем хълцането?
Останете така за две минути и хълцането ще спре.
Можете да спрете хълцането, като леко притиснете с ръка диафрагмата си (областта под гръдния кош) и след това бавно се наведете....
Как да спрем косопада?
За да спрем косопада, хранителният режим е от ключово значение за предотвратяването на загубата....
Как да спрем кърмата
Това също ще помогне на тялото ви да се адаптира към производството на по-малко мляко и така ще спрете кърмата по естествен начин.
Помислете за облекчаване на болката....
Как да спрем синузита?
Според статистиката над 55 милиона човека по света страдат от синузит поне веднъж в годината. Вероятността от развитие на тази инфекция се засилва при настинки, наличие на полипи в назалната област, както и слаб имунитет...
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да спрем бяло течение?
Много жени с бяло течение се успокояват, че това е нормално състояние. Това обаче не е така и наличието му (дори да няма други оплаквания) е симптом, че нещо не е както трябва. Нелекуваното бяло течение може да доведе...
Чай при гадене и повръщане
Запарете за 1 час една супена лъжица от тази смес в 250 мл вряща вода, след което прецедете чая и го пийте, без да го подслаждате.
Чаят има добър ефект при гадене и повръщане при стомашни заболявания....
Защо да спрем да ядем месоИстините около консумацията на месо са известни вече на голяма част от широката аудитория, но немалко хора все още са в абсолютно неведение относно рисковете от прекомерната консумация на животински продукти.
Трудно е...
1