Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Пълнени камби половинки с ориз и каймаПълнени камби половинки с ориз и кайма
Пълни се водичка в тавата за печене, която да покрива на половина камбите. Печем до готовност Пълнени камби половинки с ориз и кайма. Бон Апети!...
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Разбърканото с маята мляко се покрива и престоява така час и половина, след това се нарязва с чист остър нож на квадрати и се оставя покрито още половин час....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Идеална баница за половин час в еър фрайърИдеална баница за половин час в еър фрайър
1
Идеално изпечена, хрупкава отвън, пухкава отвътре - идеална баница за половин час! :)...
Пълнена агнешка половинаПълнена агнешка половина
2
След като спанакът намали обема си, добавяме ориза и разбъркваме добре, и махаме от котлона. Напълваме агнешката половина и я зашиваме. Слагаме я в тава с вода....
Как да си изберем половинка според зодиятаКак да си изберем половинка според зодията
11
Лесно ще завоювате жена Овен, ако сте властен и самоуверен, съветват американски астролози. За мъжа Овен е достатъчно да покажете, че не ви интересува, и е ваш. Жената Телец не се трогва от романтични жестове - просто...
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Намерете си половинка според нумерологиятаНамерете си половинка според нумерологията
6
Нашите имена носят своите вибрации. Те определят съдбата на хората и влияят върху нея. Съвместимостта на характерите между двама души и това дали връзката помежду им ще бъде хармонична зависи и от техните имена. Съберете...
Кофти половинка ли си? (тест)Кофти половинка ли си? (тест)
Говориш ли лошо за приятелите на половинката си? /page page12. Очакваш ли, че партньорът ти трябва да е на твое разположение по всяко време? /page...
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Ягодите се разрязват на половина и се подреждат около борда на формата, заливат се с крема, заглажда се добре и се връща в хладилника да стегне. Украса по желание и е готов....
Как да срещнем сродната си душаКак да срещнем сродната си душа
И не забравяйте, за да намерите своята половинка, е нужно първо да обичате себе си....
Запеканка от чушки и половинки яйцаЗапеканка от чушки и половинки яйца
Сега остава само да се насладите на готовата запеканка от чушки и надупени яйца. Добър апетит!...
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно меко тесто и го оставяме да втаса на топло....