Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Пълнени камби половинки с ориз и кайма
Пълни се водичка в тавата за печене, която да покрива на половина камбите. Печем до готовност Пълнени камби половинки с ориз и кайма.
Бон Апети!...
Как да си направим домашно краве сиренеРазбърканото с маята мляко се покрива и престоява така час и половина, след това се нарязва с чист остър нож на квадрати и се оставя покрито още половин час....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Идеална баница за половин час в еър фрайърИдеално изпечена, хрупкава отвън, пухкава отвътре - идеална баница за половин час! :)...
1
Пълнена агнешка половинаСлед като спанакът намали обема си, добавяме ориза и разбъркваме добре, и махаме от котлона.
Напълваме агнешката половина и я зашиваме. Слагаме я в тава с вода....
2
Как да си изберем половинка според зодиятаЛесно ще завоювате жена Овен, ако сте властен и самоуверен, съветват американски астролози. За мъжа Овен е достатъчно да покажете, че не ви интересува, и е ваш.
Жената Телец не се трогва от романтични жестове - просто...
11
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Намерете си половинка според нумерологиятаНашите имена носят своите вибрации. Те определят съдбата на хората и влияят върху нея. Съвместимостта на характерите между двама души и това дали връзката помежду им ще бъде хармонична зависи и от техните имена.
Съберете...
6
Кофти половинка ли си? (тест)
Говориш ли лошо за приятелите на половинката си? /page
page12. Очакваш ли, че партньорът ти трябва да е на твое разположение по всяко време? /page...
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодите се разрязват на половина и се подреждат около борда на формата,
заливат се с крема, заглажда се добре и се връща в хладилника да стегне.
Украса по желание и е готов....
1
Как да срещнем сродната си душа
И не забравяйте, за да намерите своята половинка, е нужно първо да обичате себе си....
Запеканка от чушки и половинки яйца
Сега остава само да се насладите на готовата запеканка от чушки и надупени яйца. Добър апетит!...
Солена сьомга Направи си самИнтересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
1
Милинки Стой си в къщиИзчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно меко тесто и го оставяме да втаса на топло....
1