Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да съчетаваме цветовете на дрехите си?
Цветните дрехи са свежи и могат да дадат страхотно настроение.
Изборът на цвят на дрехи зависи от много неща. От цвета на косата ни, от тена на кожата ни, от сезона, но също така и от вашият собствен стил....
Как да съчетаваме дрехи и аксесоари
Перфектният външен вид се крие точно в това – умението ни да съчетаваме дрехите с различните аксесоари като вид, цвят, стил и т.н....
Как да съчетаваме различните видове обувки с дрехите си
За да ни стоят обаче възможно най-добре, е важно да ги съчетава с точните дрехи.
Боти – едни от най-носените обувки през есента са ботите, защото с тях няма да ви е студено, но няма и да ви е твърде топло....
Как да съчетаваме дрехи с леопардов принт
Самият принт обаче предразполага и към доста нелепи визии, заради което е важно да знаете как точно да го съчетавате, за да изглеждате феноменално, а не смешно.
1....
С какво да съчетаваме белите дрехи през летния сезон?
Най-стилни и елегантни ще бъдат дамите, които съчетават бялото с дрехи и аксесоари от други цветове.
За това просто на вид начинание е необходим по-специален подход....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да избегнем неправилното съчетаване на дрехи и аксесоари?
Не допускайте тази грешка при съчетаване на дрехи и аксесоари.
6. Забравете за часовника, ако носите вечерна рокля. Ръчните часовници вървят добре с градския или бизнес стил на дрехите....
Как да съчетаваме плетените жилетки
Тези жилетки трябва да са от по-тънка материя и в никакъв случай не трябва да се съчетават с по-обемни дрехи.
Тази зима актуални ще са жилетките с асиметрични краища, като в някои варианти те имат и качулка....
Как да съчетаваме ярките цветове
Черният цвят се съчетава с всички ярки цветове и прави фигурата ви по-елегантна. Експериментирайте смело и не се притеснявайте от коментари на минувачи, които са облечени в дрехи с незабележими цветове и кройка....
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
С какво да съчетаваме кожения клин?
Повечето модни експерти съветват коженият клин да се съчетава с по-дълга блуза или туника, която да е полупрозрачна и ефирна, за да не се постига натрупване на "тежест" в материите....
Как правилно да съчетаваме млечните продуктиМлякото по правило трудно се съчетава с повечето продукти....
1
Как да съчетаваме колиетата с облеклото
Квадратното деколте се съчетава в колета, които имат елемент с правоъгълна или квадратна форма. Може да са изработени от цветни кристали или метал....
Как да съчетаваме панталона с принт
Жените, които решат да носят една от основните тенденции за това лято, трябва да внимават с каква друга дреха и аксесоари го съчетават....
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1