Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да извикаме дух?Как да извикаме дух?
4
Хората винаги са били привлечени от мистичното и са се борили срещу тъмнината на неизвестността. Точно и затова истината за отвъдното е причина спиритистите от поколения да търсят и усъвършенстват начините, с които да...
Как да призовем дух?Как да призовем дух?
23
Ако усетите, че вместо призования от вас дух се е появил някой друг, веднага прекратете сеанса....
Как да прогоним духКак да прогоним дух
13
Ако усещате присъствието на зъл дух около вас и вашите близки, най-доброто, което трябва да направите е да се постараете да го прогоните. Вижте няколко начини, които можете да използвате в тази борба. Едно от нещата...
Как да се защитим, ако усетим негативна енергия?Как да се защитим, ако усетим негативна енергия?
Обичайно хората да изпитват колебания в настроението и емоциите си, които могат да бъдат повлияни от различни фактори, като лични обстоятелства, физическо здраве, социални взаимодействия и условия на околната среда....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да запазя спортния дух?Как да запазя спортния дух?
Успешната тренировка за някого може да означава постоянството във фитнес залата, мотивираността или нейното времетраене. Истината обаче не винаги е такава, каквато изглежда, защото многото часове, прекарани в упражнения...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Класически силуети и бунтарски дух в новата колекция на ДиорКласически силуети и бунтарски дух в новата колекция на Диор
Водещата модна къща Кристиан Диор представиха новата си колекция по време на Седмицата на модата в Париж. За новия сезон дизайнерите се спират на облекла в класически силуети с нотка на бунтарски дух....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Цедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да стимулираме спортния си дух?Как да стимулираме спортния си дух?
Много често се случва първоначалният стимул за спортуване да отминава доста бързо. И макар и да не ни се иска, постепенно ентусиазмът изчезва, а спортуването става минало. Въпросът е как да запазим интереса, за да не пропускаме...
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свириПанирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баницаКак да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Как да различаваме добрия от злия духКак да различаваме добрия от злия дух
6
Добрите духове могат да бъдат обобщени в думата „ангел“. Това са всички духове, постигнали най-висока степен на развитие, свързващи се с идеята за морално съвършенство. Ангелите са по-напреднали от останалите духове, както...