Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Стилни идеи за съчетаване на кожено яке
Комбинирането на коженото яке е просто и лесно. Можете спокойно да го съчетаете с дънки или стилен клин с туника. За вечерно събитие наметнете черно кожено яке върху рокля....
Как да почистим яке от естествена кожа
Много хора се интересуват от това как могат да почистят коженото си яке у дома....
Как се почиства артишок?
Артишокът е известен от древността, наричали са го зеленчук-цвете и често се е използвал за украсяване на интериора. Артишокът се е използвал за храна още в Древна Гърция, бил е известен в Древен Египет, а в Древен Рим...
Как се почиства клавиатура?
Именно затова е много важно редовно да почиствате компютъра си, включително мишката и клавиатурата.
Как се почиства клавиатура?...
Как се почиства сребро?
Алуминиево фолио и сода
Содата е универсален продукт за почистване на почти всичко. Сложете лъжичка сода и парче алуминиево фолио в един литър вода и изчакайте, докато кипне....
Как се почиства ютия
Ако искате да сте екологични, тези методи за почистване на ютията са точно за вас.
Сода
Най-добрият домашен способ за почистване на ютията е содата. Тя е мултифункционална и е силен дезинфектант....
Как се почиства езикът?
Създаването на навик за почистване на цялата уста - измиване на зъби и език, гарантира добра орална хигиена, здраве и свеж дъх....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Как се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото.
Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
5
Топящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Пиле Омъжи се за менВръща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
1
Бухти, които се обръщат самиПържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
4
Топящи се в устата манатарки
Гъбите се почистват внимателно - пънчетата се нарязват по дължина на дебели ивички, а шапките на парченца.
Манатарките се пържат за кратко на силен огън в голям тиган със загрят зехтин и малко сол....
Как се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима.
В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Бухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта.
Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Как се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Как се почиства чугунен тиган
Впоследствие ви очаква трудоемкото почистване на чугунения тиган и това не е никак приятна задача....
Как се почиства риба щука?
Преди обаче да решим да я приготвим, трябва да знаем как да си я почистим. На много малко хора е известна тайната за почистването на щуката. Ние обаче ще ви я разкрием....
Как се почиства сребърна гривна?
Препоръчително е да почистваме гривната от сребро веднъж месечно, за да поддържаме красивия ѝ вид през цялото време....