Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какви са четките за грим и как да ги използвамеКакви са четките за грим и как да ги използваме
Трябва само да минете под права линия в основата на миглите....
Как да използваме фиксиращ спрей за гримКак да използваме фиксиращ спрей за грим
Макар че името му подсказва, нека споменем и че спреят се използва, когато напълно приключите с грима....
Какво е база (основа) за нокти и как се използва?Какво е база (основа) за нокти и как се използва?
Ето и няколко начина, по които може да се използва базата за нокти: Заздравител Една от функциите на основата за лак е закрепването на ноктите....
Чийзкейк с ябълкова основаЧийзкейк с ябълкова основа
Прибираме нашия чийзкейк с ябълкова основа в хладилника за 1 нощ....
Кои масла могат да се ползват като основа за грим?Кои масла могат да се ползват като основа за грим?
Кокосово масло Кокосовото масло е чудесно и има различни начини на употреба - един от тях е да го използвате като основа за грим....
Каква захар да използваме?Каква захар да използваме?
Каква захар да използваме? Кафявата захар е може би една от най-древните, като още в миналото са я използвали....
Сметаново руло с кексова основаСметаново руло с кексова основа
Сметановото руло с кексова основа е готово....
Крем-кафе на водна основаКрем-кафе на водна основа
Проверява се консистенцията с лъжичка, трябва да се получи гъст плътен крем, от който може да се загребва, без да изпада от лъжицата. Разпределя се в чаши/купички, охлажда се за кратко....
Ябълков пай с хрупкава основаЯбълков пай с хрупкава основа
Яйцата смесени със захарта разбиваме с миксер, добавяме сухите съставки (брашно, ванилия, бакпулвер и сода) и разбъркваме до получаването на хомогенна смес, след което я изсипваме върху основата....
Какво да използвам за мазна кожа?Какво да използвам за мазна кожа?
Какво можете да използвате при мазна кожа? Почистване на кожата със специални продукти Почистването на кожата е стъпка, която мнозина подценяват и прескачат....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Кето чийзкейкчета с боровинки без основаКето чийзкейкчета с боровинки без основа
1
Ако ползвате друг подсладител за чийзкейкчетата, обърнете внимание какво пише на опаковката и преценете колко да сложите. Кето чийзкейкчетата с боровинки без основа са страхотни! Източник: Вкусни рецепти с Валерия...
Десерт от грис с бисквитена основаДесерт от грис с бисквитена основа
Изчаква се да се охлади и да се стегне за 30 минути и десертът от грис с бисквитена основа се сервира....
Чийзкейк върху основа от хрупкаво корниЧийзкейк върху основа от хрупкаво корни
Изсипете крема върху охладената основа, заравнете с шпатула и сложете чийзкейка в хладилник за 3-4 часа. Преди да сервирате, декорирайте с пресни плодове....
За какво да използваме банановите кори?За какво да използваме банановите кори?
Те не знаят каква грешка е това, но сега ще ги светнем по въпроса! Ето няколко причини, заради които да не изхвърляте банановите кори на боклука! 1....
За какво да използваме кокосовото масло?За какво да използваме кокосовото масло?
А всъщност може спокойно да се използва за готвене. В тропическите райони то е широко разпостранена мазнина в кулинарията. Създава проблеми само при алергични към него хора....
За какво да използваме зеления чайЗа какво да използваме зеления чай
Зеленият чай се използва от хиляди години. Той е вкусен, а и е доказано, че има редица ползи за здравето от употребата му....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...