Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Камелия пак изненадва със снимки неглиже
Камелия повече от десетилетие е с Цветин, който е по-млад от нея, но е луд по певицата....
Пилешко между кавърма и гювече
Счупете яйцата и върнете кавърмата да се запече още 10-15 минути.
Пилешкото между кавърма и гювече е много вкусно....
Коктейл Между чаршафите (Between the Sheets)
Съставките се смесват добре в шейкър с лед и се прецеждат през стренер.
Сервира се в коктейлна чаша със захарен венец и резенче лимон....
Камелия ще се омъжва
Бъдещата свекърва не е имала никакво желание да се запознава с чалга певицата и го е направила, след като Камелия и Цветин са били заедно от 4 години....
Как се подрязва камелия?
Отрязаните части на клоните на камелията могат да се използват за резници за размножаване на камелията....
Шок! Скандалът между Ицо Хазарта и Камелия продължава
Седма година рапърът Ицо Хазарта и фолкпевицата Камелия не могат да заровят томахавката....
Сочни гърди с кост между сарми в гювеч
Вкусът на готовото ястие е уникален, сармичките поемат от мазнината на ребрата, които пък се задушават между тях....
Камелия
Други известни видове:
- Планинска камелия (C. sasanqua)
- Китайска камелия (C. sinensis)
- Пролетна камелия (С. vernalis)
- Камелия хиемалис (С. hiemalis)
Жизнен цикъл
Камелията има два периода на растеж....
Как се почиства набук
Набукът е кръстоска между гладка кожа и велур по текстура. Фино-пухкавата текстура се получава след хромиране на дъбене и полиране на предната повърхност на кожата на говеда....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
За гъбички между пръстите на краката - мента и солОт получената смес се слага между пръстите на краката. Може да фиксирате с бинт или лента чист памучен плат. Прави се 3-4 пъти дневно за по 1 час....
1
Пиле Омъжи се за менВръща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
1
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото.
Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
5
Бухти, които се обръщат самиПържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
4
Как се прави перлена захар
Разликата между двете рецепти е, че в първата по-дълго време засъхват и повече се слепят, вероятно това се дължи на добавката на брашно, докато при втората рецепта бързо засъхват и най-вече, което на мен ми харесва, че се...
Бухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта.
Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Бухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Как се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Как се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима.
В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Топящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути.
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Топящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Ибога - мистичното дърво на шаманите
Жълтият корен съдържа някои индолови алкалоиди, като най-известен между тях е ибогаинът. Той е концентриран най-вече в кората на корена....