Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Владо Карамазов възхитен от Ким Катрал
Един от секссимволите на българския театър Владо Карамазов мечтае за среща с американската си колежка Ким Катрал, позната от сериала "Сексът и градът"....
Ким Катрал доволна, че няма деца
Актрисата Ким Катрал, която стана известна като Саманта от Сексът и градът, признава, че е доволна, че няма деца....
Ким Катрал най-после разкри заболяването си
Тя е заболяла хронична инсомния. Недоспиването почти съсипало живота ѝ.
Катрал взела трудното решение да се оттегли от пиесата и всичките си работни ангажименти, за да започне своето лечение....
Ким Катрал е отегчена от Саманта Джоунс
На Катрал и се е наложило да увеличи теглото си с 9 кг. за ролята на възрастна жена, отглеждаща сама детето си във филма "Запознай се с Моника Велур"....
Тежка салата
Нарежете зелето на тънки ивици. Обелете сварените яйца, а шунката нарежете. Лукът се нарязва на полукръгчета.
Нарежете копъра, настържете кашкавала и яйцата на едро ренде.
В дълбока купа смесете зелето с яйцата, кашкавала...
Кифлички с ким
Намажете с белтък и поръсете с ким.
Подредете кифличките в тава, застлана с хартия, и изпечете до готовност.
Поръсете готовите кифлички с ким с вода и завийте с чиста кърпа, за да си "починат"....
Гризини с ким
Ако искате гризините с ким да останат хрупкави, след като се охладят добре, ги сложете в добре затварящ се стъклен буркан.
Да ви е сладко!...
Питки с ким
Разтворете маята в леко затопленото прясно мляко. В подходящ съд смесете брашното, пасираните картофи, размитата мая, маста и кима.
Добавете прясно мляко, така че да се получи средно твърдо тесто, което се омесва много...
Пиле с ким
Задушете ситно нарязания лук с маслото, прибавете червения пипер, кима, и месото.
Посолете и задушавайте на тих огън, като доливате от виното. Поднесете с гарнитура по избор. Ако искате може да запечете за кратко във...
Питка с ким
Намажете с разбит жълтък и поръсете със ким и сусам. Сложете във фурна на 170 градуса за 40-50 мин до готовност....
Соленки с ким
Намажете ги с разбито яйце, поръсете с ким и ги сложете да се изпекат на 180 градуса до приятен лек загар....
Катрин Зита-Джоунс е в тежка депресия.
Катрин страда от тежка форма на маниакална депресия, която причинява болните да изпитват силни върхове и спадове....
Балкански соленки с кимНамажете ги балкански соленки с ким с разбито яйце и ги поръсете с ким.
Тези бързи и лесни соленки печете на 15 минути на 200 °C....
2
Солен кекс с ким
Посипваме кекса с червения пипер, настъргания кашкавал и счукания ким.
Печем на силна фурна за 20 минути....
Домашни соленки с кимВърху всяка формичка се слагат по няколко зърна ким.
Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30 мин. След като се опекат се изваждат от формичките....
5
Украински соленки с ким
Намазват се с разбито яйце и се поръсват с морска сол и ким. Пекат се 20-25 минути на 180 градуса....
Ароматни соленки с кимЗамесете тесто от изброените продукти, разточете тестото на кора, намажете с разбит жълтък, поръсете с ким и нарежете на фигурки.
Подредете в намаслена тава и печете на 180 градуса за 15-20 минути....
2
Бързи соленки с кимНаредете кръгчетата в намаслена тава, намажете с жълтъка и поръсете с ким. Печете готовите соленки в умерено загрята фурна до зачервяване....
1
Тежки мезета за коледната трапеза
Според народните обичаи коледната трапеза трябва да е отрупана, пищна и богата. Дългоочакван момент от всички постещи християни.
Блаженето е елемент в българската традиция, при който за пръв път след постите на трапезата...
КимПолзи от ким
Кимът подпомага храносмилането и затова е удачно с него да се подправят тежки храни от животински продукти или трудно смилаеми зеленчуци, като зеле....
1
Соленки с ким от бутертесто
Разбиваме жълтъка с малко вода и намазваме разстелената кора на бутертестото.
След това поръсваме намазаната кора с натрошеното на дребно сирене, кима и солта.
Минаваме внимателно с точилката върху кората за да се изравни...
Детска тиквена запеканка с ким
Млякото се кипва, добавя се на тънка струйка грисът и се сварява гъста каша. Тиквата се обелва, нарязва се на парченца и се запържва в маслото до омекване.
Изварата се претрива през сито. Свареният грис се смесва с пържената...