Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Съвети за по-бързо израстване на къс бретон
До тук всичко звучи чудесно, но какво да правим, ако бретонът ни е прекалено къс и искаме той да израсне по-бързо?...
Колко време издържат изкуствените мигли
По този начин дамите могат да се радват на страхотни мигли за дълъг период от време, ако редовно посещават своя козметик.
Съществуват и изкуствени мигли за еднократна употреба....
Колко дълго и бързо растат гъбите
Колко дълго расте гъбата е другият въпрос около нейното развитие. Тук отговорът също не е еднозначен. Гъбите растат не само на височина, но и на ширина....
Бързо гювече
Лукът, чушката, доматът, саламът и кашкавалът се нарязват на кубчета и се смесват.
Сиренето се нарязва на едри парчета и се овкусява с пипера и чубрицата. Гювечето се намазва с малко олио, на дъното се слагат няколко лъжици...
Бързо кьопоолу
Нарязваме чушките и патладжана на парчета. Посоляваме, слагаме зехтина и оцета, посипваме с черен пипер.
Слагаме сместа в дървен съд, добавяме счукан чесън и размачкваме докато патладжанът стане на каша.
Поръсваме...
Бърз тест: Колко съм здрав?
Здравето обикновено е едно от нещата, които не забелязваме, когато ги имаме. Започваме да му обръщаме по-специално внимание и да се грижим за него, едва когато сме го изгубили.
Този подход е напълно грешен. Смятаме, че...
Новите поколения пробиотици
Лиофилизирани пробиотици – лиофилизацията на ‘живите’ бактерии (бързото им замразяване с последващо сублимиране на замръзналата вода при ниско налягане) осигурява по-голямата им устойчивост към влажността и температурата...
Защо имаме мигли?
Само че, за да израсте нова мигла, са нужни от между 4 и 6 седмици.
Като доказателство за важността на здравите мигли е състоянието трихиазис, при което миглите вместо да растат навън, го правят навътре към окото....
Бързо къпано тесто
Прясното мляко се загрява леко, прибавя се захарта, маята и няколко лъжици брашно, до получаване на каша. Оставя се около 15 минути да шупне.
След това се прибавят яйцата, олиото, киселото мляко. Постепенно се добавя брашното...
Бързо бисквитено руло
Сметаната се разбива с пудрата захар и стопения на водна баня шоколад. Разделя се на две и едната част се смесва с мармалада.
Бисквитите се потапят в кафето и се слепват със сметаната, смесена с мармалада.
Цялото руло...
Бързо пълнено хлебчеХлебчетата се изрязват отгоре, маха се меката им част, намазват се с масло и се пълнят с кашкавал и колбас по избор.
Намазват се и отгоре с масло, завиват се във фолио и се пекат в загрята фурна на 200 градуса за 20 минути...
1
Бързо ягодово тирамису
Пригответе крема, като го смесите с прясното мляко. Бъркайте до получаването на хомогенна смес.
Потопете всяка бишкота във водата от ягодов компот или в сладък сироп. Наредете един ред в тава.
Върху тях сложете част...
Бързо кисело зелеПрясното зеле се почиства от сухите листа и от кочана. Нарязва се на ситно и сипваме в тава.
Нарязва се връзка целина и смесваме с прясното зеле. Поръсва се с една лъжица морска сол смляна и се претрива с ръце малко да...
2
Бързо грахово пюре
Предишния ден сме поставили граха във вода. Вадим на другия и грахът е вече набъбнал и готов за употреба.
Поставяме граха в тенджера с решетка за пара и варим за около 5 мин.
В блендера се слага зелев сок и след това...
Бързо копърово песто
Копърът се изчиства от дръжките и се накъсва.
Чесънът се обелва и заедно с копърa се поставят в кухненски робот.
Добавете и зехтинът, орехите и солта.
Блиндирайте всички продукти до получаване на паста.
Подходящ...
Бързо сготвен огретен
Белим измиваме и нарязваме картофите на кръгчета. В съд натрошаваме сирене и смесваме с яйцата, млякото, черен пипер и малко олио.
Намазваме дъното на тавата с малко олио и подреждаме един ред картофи. Посоляваме го....
Канелено бързо изкушение
Готовия бърз сладкиш начупете неравномерно в една голяма чиния.
Канеленото бързо изкушение е готово....
Бързо селско руло
Сипваме брашното и разбиваме бързо.
Останалата захар добавяме съм белтъците и разбиваме, добавяме към жълтъците и разбъркваме със силиконова шпатула....
Бързо редено Рататуй
Зеленчуците почистваме, измиваме и нарязваме на колелца с дебелина около 1 см.
Овкусяваме ги със сол и черен пипер.
Тавичката намазваме със зехтин и подреждаме зеленчуците, като ги редуваме, както се прави класически...