Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесни мъфини с обикновени вафлиЛесни мъфини с обикновени вафли
Поднесете готовите лесни мъфини с обикновени вафли....
Лесни прически на пластовеЛесни прически на пластове
Ако имате къса коса, подстригана на пластове, то най-лесният начин да си направите прическа е като използвате пяна или гел за коса....
Лесни прически с ефекта УауЛесни прически с ефекта Уау
1
И най-важното – прическата да бъде лесна. Направете си небрежна прическа с помощта на самозалепващи ролки. Косата е съвсем леко влажна, а вие сте приготвили роли, сешоар, спрей за обем....
Лесни прически за дълга косаЛесни прически за дълга коса
2
Ако имате дълга коса, лесно можете да оформите сами красиви и ефектни прически, без да се налага да ползвате услугите на фризьор. За любителките на екстравагантното е подходяща прическа с асиметрично подстригване....
Лесни прически в домашни условияЛесни прически в домашни условия
Получава се нежна прическа, подходяща за всякакви поводи. Кичури встрани – подходящи за стъпаловидно подстригана коса със среден размер....
Обикновени бухтиОбикновени бухти
Всички продукти се разбъркват добре до получаване на меко тесто. Маже се леко с олио и се оставя да почине. След това от тестото се правят топки, леко се сплескват и се пържат в предварително загрято олио. Може...
Обикновени блиниОбикновени блини
В средна купа разбъркайте заедно яйцата, захарта и солта. Пресейте брашното в друга купа и добавете към него млякото. Разбъркайте и прибавете към горната смес. Загрейте тиган, леко го намажете с олио и гребвайте от...
Обикновени соленкиОбикновени соленки
4
Разтопете маслото и при непрекъснато бъркане добавете прясното мляко, брашното, бакпулвера и солта. Бъркайте до получаването на твърдо тесто. От него се оформят тънки дълги пръчици, които се намазват с жълтък и се посипват...
Обикновени мекициОбикновени мекици
6
Брашното се слага в купа, където се прави кладенче. В него се слагат останалите продукти и се замесва меко тесто. Правят се малки топчета и се размесват с ръце. Пържат се мекички в добре загрято олио. Накрая може да...
Обикновени СухариОбикновени Сухари
Нарежете хляба на тънки еднакви филии с дебелина между 5-8 мм. Разпределете ги върху тензух и ги сушете в продължение на 2 седмици на проветриво място, като ги обръщате през 2 дена. Готовите сухари се съхраняват в...
Обикновени курабииОбикновени курабии
13
Обикновените курабии се пекат на 170-180 градуса до леко зачервяване....
Обикновени бисквитиОбикновени бисквити
20
Бисквитите се приготвят бе мляко и яйца. Водата и захарта се разбъркват до разтопяване, след което се прибавят маслото, брашното със содата и се замесва средно твърдо тесто. От него се разточва кора с дебелина 5 мм и...
Обикновени палачинкиОбикновени палачинки
13
Яйцето се разбива добре. Прибавят се брашното, малко сол и сода бикарбонат и се разбъркват. На тънка струя се прибавя млякото. Трябва да се получи средно рядка каша. Добре нагорещеният тиган се намазва с мазнина. С лъжица...
Обикновени КрокетиОбикновени Крокети
3
Картофите се сваряват цели, обелват се и се настъргват на ренде. Прибавяме нарязаните на ситно лук, гъби и настъргания кашкавал, овкусяваме със сол, черен пипер и размесваме добре. Разбъркваме сместа с яйцето и формираме...
Обикновени ореховкиОбикновени ореховки
Обикновени ореховки - семпли, но вкусни сладки с орехи....
Обикновени кльоцкиОбикновени кльоцки
Налейте млякото в тенджера, добавете маслото и солта и оставете да кипне. Сипете брашното в кипналото мляко, хубаво размесете тестото с лопатка и варете няколко минути на тих огън, като бъркате непрекъснато. Добавете...
Обикновени масленкиОбикновени масленки
Обикновените масленки са готови....
Обикновени гофретиОбикновени гофрети
Обикновените гофрети са чудни!...
Обикновени курабийкиОбикновени курабийки
1
Разбиваме яйцата, като отделим един жълтък. По малко добавяме мазнината, а след това и киселото мляко. Към пресятото брашно се прибавян двата вида сода. Замесваме не много твърдо тесто. От него оформяме топки с желана...
Обикновени курабииОбикновени курабии
13
Обикновените курабии се пекат на 170-180 градуса до леко зачервяване....
Обикновени бисквитиОбикновени бисквити
20
Бисквитите се приготвят бе мляко и яйца. Водата и захарта се разбъркват до разтопяване, след което се прибавят маслото, брашното със содата и се замесва средно твърдо тесто. От него се разточва кора с дебелина 5 мм и...
Обикновени палачинкиОбикновени палачинки
13
Яйцето се разбива добре. Прибавят се брашното, малко сол и сода бикарбонат и се разбъркват. На тънка струя се прибавя млякото. Трябва да се получи средно рядка каша. Добре нагорещеният тиган се намазва с мазнина. С лъжица...
Обикновена ралицаОбикновена ралица
Вреди от обикновена ралица Обикновената ралица е отровна билка....
Обикновен звезданОбикновен звездан
Ползи от обикновен звездан Обикновеният звездан е пасищно растение. Добре понася отъпкване и изкъсване....
Най-обикновени бисквитиНай-обикновени бисквити
Най-обикновените бисквити са готови....