Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мила Йовович – ловец за славаМила Йовович – ловец за слава
Модел и актриса Мила Йовович е пример за успял човек....
Мила Йовович записа албум със старо гаджеМила Йовович записа албум със старо гадже
Актрисата Мила Йовович, която не спира да изненадва феновете си, успя да запише албум, след като завърши снимките на поредната част на сагата „Заразно зло”. През октомври албумът й излиза на музикалния пазар....
Мила Йовович идва през август в БългарияМила Йовович идва през август в България
Големите сини очи на Йовович обаче надделели и Слай предложил ролята именно на нея....
Чийзкейк МилаЧийзкейк Мила
2
Като поизстине, се слага в хладилника. Украсява се с плодове по желание. Чийзкейкът Мила е готов....
Мъфини Обичам теМъфини Обичам те
1
Може предварително да маркирате хартиените кошнички, за да се получи желаният ефект при разрязването....
Пица Обичам теПица Обичам те
3
Разточвам тестото с точилка във формата на сърце, надупчвам го с вилица и го намазвам с доматен сос. Пека го 10 минути на горен и долен реотан при 200 градуса и след това отгоре слагам руколата, гъбите и другите продукти...
Торта Обичам теТорта Обичам те
8
Печем блат като за реване на 180 градуса. Като изстине, режем на на две. Сиропираме с компот от ягоди. Между блатовете мажем с крема от сметана. Отгоре покриваме пак със сметана. Оформяме украса от разбитите на...
Кренвирши Обичам теКренвирши Обичам те
1
Кренвиршите се обелват и цепват на две по дължина като разрезът трябва да стига на 2 см от края. Двете стърчащи половинки се прегъват така че заедно с неразрязания край да образуват сърце....
Десерт с тиква МилаДесерт с тиква Мила
1
Изстиналият сладкиш може да се поднесете със сметана....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Щом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари. Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
Как да обичаме себе си, за да ни обичат и другитеКак да обичаме себе си, за да ни обичат и другите
Невъзможно е да бъдеш обичан и да обичаш друг човек, ако не обичаш себе си. Затова намирането на любовта започва с процеса опознаване на собствената личност – осъзнавайки качествата и недостатъците си....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
След като изминат 20 дни, може да консумирате директно или да прибавите към ястие от българската кухня. Ето така се осолява сланина....
Как да обичате себе си, за да ви обича и светътКак да обичате себе си, за да ви обича и светът
Помогни ни да обичаме себе си толкова, че да можем да простим на всички, които някога са ни наранили. Дай ни кураж да обичаме семейството и приятелите....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Поставя се на умерен котлон и се вари, докато кремът се сгъсти. Сваля се от огъня и бавно започва да се добавя сиропът при непрекъснато разбъркване с телената бъркалка....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....