Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мила Йовович записа албум със старо гадже
Актрисата Мила Йовович, която не спира да изненадва феновете си, успя да запише албум, след като завърши снимките на поредната част на сагата „Заразно зло”.
През октомври албумът й излиза на музикалния пазар....
Мила Йовович идва през август в България
Големите сини очи на Йовович обаче надделели и Слай предложил ролята именно на нея....
Чийзкейк МилаКато поизстине, се слага в хладилника.
Украсява се с плодове по желание.
Чийзкейкът Мила е готов....
2
Мъфини Обичам теМоже предварително да маркирате хартиените кошнички, за да се получи желаният ефект при разрязването....
1
Пица Обичам теРазточвам тестото с точилка във формата на сърце, надупчвам го с вилица и го намазвам с доматен сос.
Пека го 10 минути на горен и долен реотан при 200 градуса и след това отгоре слагам руколата, гъбите и другите продукти...
3
Торта Обичам теПечем блат като за реване на 180 градуса.
Като изстине, режем на на две.
Сиропираме с компот от ягоди. Между блатовете мажем с крема от сметана. Отгоре покриваме пак със сметана.
Оформяме украса от разбитите на...
8
Кренвирши Обичам теКренвиршите се обелват и цепват на две по дължина като разрезът трябва да стига на 2 см от края.
Двете стърчащи половинки се прегъват така че заедно с неразрязания край да образуват сърце....
1
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукЩом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари.
Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
2
Как да обичаме себе си, за да ни обичат и другите
Невъзможно е да бъдеш обичан и да обичаш друг човек, ако не обичаш себе си. Затова намирането на любовта започва с процеса опознаване на собствената личност – осъзнавайки качествата и недостатъците си....
Яхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките.
Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаСлед като изминат 20 дни, може да консумирате директно или да прибавите към ястие от българската кухня.
Ето така се осолява сланина....
3
Как да обичате себе си, за да ви обича и светът
Помогни ни да обичаме себе си толкова, че да можем да простим на всички, които някога са ни наранили. Дай ни кураж да обичаме семейството и приятелите....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Поставя се на умерен котлон и се вари, докато кремът се сгъсти.
Сваля се от огъня и бавно започва да се добавя сиропът при непрекъснато разбъркване с телената бъркалка....
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....