Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Десерт ХитСипете на дъното по една лъжица пудинг, сложете бисквита, след това пак крем и така докато станат три бисквити.
Оставете за няколко часа в хладилник докато стегне бисквитената торта....
4
Момини устни
Вари се 500 г вода и 300 г захар и се заливат момините устни. Покриват се с лека покривка и престояват около 1-2 часа....
Черешовите устни са новият тотален хит
Тя се състои в това, че не се увеличават целите устни, а да се добави обем само в центъра, за да стане по-ясна арката на Купидон (вдлъбнатинката над горната устна)....
Най-вкусните момини устниНай-вкусните момини устни се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 10-12 минути. Да ви е вкусно!
Източник: Оля Колаклийска от Кулинарна мрежа...
1
Кристалните устни са най-новият хит в гримирането
Взирайки се в изисканото бижу, тя решила, че може да го използва като муза при гримирането на устни....
Говежди рулца
Така приготвените говежди рулца овалваме в брашно и пържим в сгорещеното масло до златисто.
След това в същия съд задушаваме лука, морковите, керевиза и брашното. Гасим с виното и слагаме запържените рулца....
Говежди борш
Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и ги прибавяме към месото.
Добавяме и подправките и сол на вкус и варим ястието...
Говежди руладиНачукваме пържолите от говеждо месо, като леко ги изтъняваме. Поръсваме със сол и черен пипер на вкус. Поставяне по малко ситно нарязан пресен магданоз върху всяка пържола.
Покриваме всяка пържола с резен бекон....
1
За напукани устни - запарка от невен
Запарката използвайте за компреси при напукани устни, както и за гаргара при проблеми с венците и устната кухина.
Рецептата за запарка с невен е от книгата “Большая энциклопедия....
Омбре устни - топ тенденцията в модните среди!
Днес трендът се премества в грима, и по-точно върху устните.
Тенденцията, която подлуди света на модата, е плавното преливане от един нюанс в друг....
Печени говежди котлети
Начукваме котлетите много добре.
Нарязваме сланината на парчета и я нареждаме на дъното на пръстен гювеч. Отгоре слагаме котлетите, като ги поръсваме със сол и черен пипер.
Върху котлетите слагаме нарязания на колелца...
Задушени говежди руладини
Начукваме пържолите много добре и ги запържваме леко в маслото от двете страни. Във всяка пържола слагаме по едно парче от пушената сланина и я завиваме на руло.
Завързваме го добре с конец и нареждаме готовите руладини...
Пържени говежди пържоли
Начукваме пържолите много добре.
Намазваме ги с горчицата и ги поръсваме със сол и подправките. Добавяме и ситно нарязания лук и ги оставяме на студено да престоят 24 часа.
След това махаме от тях лука и ги изпържваме...
Пържени говежди кюфтета
Месото се смесва с чубрицата, черния пипер, солта, целината и горчицата.
Приготвят се 12 плоски шницела. Върху половината от тях се нареждат колелца от нарязаното яйце.
Покриват се с останалата половина шницели и...
Виенски говежди пържоли
Начукваме пържолите, от които предварително сме отстранили тлъстината и сухожилията, правим няколко разреза по периферията, посоляваме, поръсваме с черен пипер и поставяме в голям тиган със силно сгорещено олио.
Пържете...
Говежди бъбреци задушени
Когато лукът омекне, добавете говеждите бъбреци, залейте с малко гореща вода и поръсете със сол и черен пипер....
Сочни говежди кюфтета
Накълцваме или смиламе сланината и я размесваме с говеждото месо. Добавяме настърганата глава лук, яйцата, ситно нарязания магданоз и накиснатите в прясно мляко и изстискани филии сух хляб. Овкусяваме каймата с подправките...
Задушени говежди бъбреци
Почистваме бъбреците и ги нарязваме внимателно на тънки резени.
В дълбока тенджера слагаме мазнината, след което запържваме лука, нарязан на филийки. Когато лукът омекне, добавяме бъбреците и подправките, заливаме с гореща...
Говежди котлети задушени
Подбираме крехки говежди котлети и ги оставяме поне за 24 часа на студено, овкусени със сол и черен пипер....
Френският маникюр пак е хит! Ето няколко модерни идеи
Популяризират през 70-те години от Джеф Пинк и приет с овации от холивудските звезди, френският маникюр несъмнено се превърна в голям хит.
Някъде към края на 90-те години обаче този тип маникюр като че ли малко остаря...
Говеждо месо
А ето и още задължителни и вкусни предложения с говеждо месо:
- говеждо варено;
- яхния с говеждо;
- говеждо шкембе....
Специалитет с говежди пържоли
Начукваме месото много добре. Намазваме всяка пържола с горчица и я поръсваме с черен пипер и сол. Сгорещяваме олиото и в него задушаваме ситно нарязаните гъби, моркови, шунка и лук.
Разбъркваме добре и от така получената...