Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Десерт ХитДесерт Хит
4
Сипете на дъното по една лъжица пудинг, сложете бисквита, след това пак крем и така докато станат три бисквити. Оставете за няколко часа в хладилник докато стегне бисквитената торта....
Момини устниМомини устни
Вари се 500 г вода и 300 г захар и се заливат момините устни. Покриват се с лека покривка и престояват около 1-2 часа....
Черешовите устни са новият тотален хитЧерешовите устни са новият тотален хит
Тя се състои в това, че не се увеличават целите устни, а да се добави обем само в центъра, за да стане по-ясна арката на Купидон (вдлъбнатинката над горната устна)....
Най-вкусните момини устниНай-вкусните момини устни
1
Най-вкусните момини устни се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 10-12 минути. Да ви е вкусно! Източник: Оля Колаклийска от Кулинарна мрежа...
Кристалните устни са най-новият хит в гримиранетоКристалните устни са най-новият хит в гримирането
Взирайки се в изисканото бижу, тя решила, че може да го използва като муза при гримирането на устни....
Говежди БульонГовежди Бульон
Така се получава бистър говежди бульон....
Говежди рулцаГовежди рулца
Така приготвените говежди рулца овалваме в брашно и пържим в сгорещеното масло до златисто. След това в същия съд задушаваме лука, морковите, керевиза и брашното. Гасим с виното и слагаме запържените рулца....
Говежди боршГовежди борш
Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. През това време нарязваме всички зеленчуци на едри парчета и ги прибавяме към месото. Добавяме и подправките и сол на вкус и варим ястието...
Говежди руладиГовежди рулади
1
Начукваме пържолите от говеждо месо, като леко ги изтъняваме. Поръсваме със сол и черен пипер на вкус. Поставяне по малко ситно нарязан пресен магданоз върху всяка пържола. Покриваме всяка пържола с резен бекон....
Говежди гулашГовежди гулаш
Сервираме топъл говежди гулаш, поръсен пресен магданоз и салата по-избор....
За напукани устни - запарка от невенЗа напукани устни - запарка от невен
Запарката използвайте за компреси при напукани устни, както и за гаргара при проблеми с венците и устната кухина. Рецептата за запарка с невен е от книгата “Большая энциклопедия....
Омбре устни - топ тенденцията в модните среди!Омбре устни - топ тенденцията в модните среди!
Днес трендът се премества в грима, и по-точно върху устните. Тенденцията, която подлуди света на модата, е плавното преливане от един нюанс в друг....
Печени говежди котлетиПечени говежди котлети
Начукваме котлетите много добре. Нарязваме сланината на парчета и я нареждаме на дъното на пръстен гювеч. Отгоре слагаме котлетите, като ги поръсваме със сол и черен пипер. Върху котлетите слагаме нарязания на колелца...
Задушени говежди руладиниЗадушени говежди руладини
Начукваме пържолите много добре и ги запържваме леко в маслото от двете страни. Във всяка пържола слагаме по едно парче от пушената сланина и я завиваме на руло. Завързваме го добре с конец и нареждаме готовите руладини...
Пържени говежди пържолиПържени говежди пържоли
Начукваме пържолите много добре. Намазваме ги с горчицата и ги поръсваме със сол и подправките. Добавяме и ситно нарязания лук и ги оставяме на студено да престоят 24 часа. След това махаме от тях лука и ги изпържваме...
Сочни говежди бургериСочни говежди бургери
Само опитайте тези сочни говежди бургери. Добър апетит!...
Пържени говежди кюфтетаПържени говежди кюфтета
Месото се смесва с чубрицата, черния пипер, солта, целината и горчицата. Приготвят се 12 плоски шницела. Върху половината от тях се нареждат колелца от нарязаното яйце. Покриват се с останалата половина шницели и...
Виенски говежди пържолиВиенски говежди пържоли
Начукваме пържолите, от които предварително сме отстранили тлъстината и сухожилията, правим няколко разреза по периферията, посоляваме, поръсваме с черен пипер и поставяме в голям тиган със силно сгорещено олио. Пържете...
Говежди бъбреци задушениГовежди бъбреци задушени
Когато лукът омекне, добавете говеждите бъбреци, залейте с малко гореща вода и поръсете със сол и черен пипер....
Сочни говежди кюфтетаСочни говежди кюфтета
Накълцваме или смиламе сланината и я размесваме с говеждото месо. Добавяме настърганата глава лук, яйцата, ситно нарязания магданоз и накиснатите в прясно мляко и изстискани филии сух хляб. Овкусяваме каймата с подправките...
Задушени говежди бъбрециЗадушени говежди бъбреци
Почистваме бъбреците и ги нарязваме внимателно на тънки резени. В дълбока тенджера слагаме мазнината, след което запържваме лука, нарязан на филийки. Когато лукът омекне, добавяме бъбреците и подправките, заливаме с гореща...
Говежди котлети задушениГовежди котлети задушени
Подбираме крехки говежди котлети и ги оставяме поне за 24 часа на студено, овкусени със сол и черен пипер....
Френският маникюр пак е хит! Ето няколко модерни идеиФренският маникюр пак е хит! Ето няколко модерни идеи
Популяризират през 70-те години от Джеф Пинк и приет с овации от холивудските звезди, френският маникюр несъмнено се превърна в голям хит. Някъде към края на 90-те години обаче този тип маникюр като че ли малко остаря...
Говеждо месоГовеждо месо
А ето и още задължителни и вкусни предложения с говеждо месо: - говеждо варено; - яхния с говеждо; - говеждо шкембе....
Специалитет с говежди пържолиСпециалитет с говежди пържоли
Начукваме месото много добре. Намазваме всяка пържола с горчица и я поръсваме с черен пипер и сол. Сгорещяваме олиото и в него задушаваме ситно нарязаните гъби, моркови, шунка и лук. Разбъркваме добре и от така получената...