Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат. През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Най-честите реплики, които мъжете използват при раздялаНай-честите реплики, които мъжете използват при раздяла
Ето кои са най-честите и нелепи реплики, които мъжете използват при раздяла: Стресиран съм/Имам много работа....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес. Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Бутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал...
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
Пърленки с валякПърленки с валяк
Разбъркваме маята в малко хладка вода с 1 с.л. захар и 1.с. щипка брашно. Содата гасим в киселото мляко. Брашното се пресява и се добавят всички останали продукти. Разделя се на топки и всяка се разточва на обла кора...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Ако имате възможност, използвайте нова тенджера или такава, която се използва само за направата на млечни изделия, защото ако се използва и за друго, може да придаде остатъчен мирис и да развали продукта....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
Украински борш по мой си начинУкраински борш по мой си начин
1. Телешкото, свинското или пилешкото месо (аз най-обичам с телешко) надребняваме и варим заедно с една глава лук, няколко зърна черен пипер, дафинови листа и сол в 1.5-2 л вода. 2. Половината цвекло, половината морков...
Пълнена патица по моя си рецептаПълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките. Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...
Пържени чеснови тиквички с и козе млякоПържени чеснови тиквички с и козе мляко
Тиквичките се измиват много добре и се почистват от дръжките и връхчетата. Нарязват се на дебели кръгчета. Лимецовото брашно предварително се разбърква със сол 1/4 ч.л. Всяко кръгче се овалва в лимецово брашно и...
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте. За сиренето използвам домашно краве мляко....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Имунистимулираща напитка с Витамин С и ЙодИмунистимулираща напитка с Витамин С и Йод
1
Антиоксидантна топла напитка, която ни тонизира с неподозираните си качества и осигурява стабилно здраве и ведрост! С благодарност към природата, която ни дарява своите дарове!...
Ориз с пилешко месо по моя си рецептаОриз с пилешко месо по моя си рецепта
Измиваме и сваряваме пилешкото месо. Щом е готово го вадим от бульона и го оставяме да изстине. В тиган нарязваме лука на дребно, добавяме олиото и го задушаваме, след което добавяме нарязания на дребно домат, нарязания...
Как мъжете показват любовта сиКак мъжете показват любовта си
А мъжете често показват чувствата си по начин, който жените не забелязват на пръв поглед. Ето най-честите мъжки начини за изразяване на обичта....
Как мъжете показват чувствата сиКак мъжете показват чувствата си
1
Често причина за това е не толкова липсата на чувства, а по скоро факта, че мъжете просто сами не знаят как се чувстват....
Стресираните жени отблъскват мъжете сиСтресираните жени отблъскват мъжете си
Мъжете и жените доброволци гледали клип, как дамите изпълняват своите ежедневни задължения, след което имали възможност да помиришат потта на жените, но след използван дезодорант....