Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Соевият сос: 10 неща, които може би не знаете
Може да замените солта със соев сос
Ако искате да намалите консумацията на сол като цяло, можете да я замените със соев сос, най-добре натурално ферментирал....
Ризото Миланезе, както го правят италианците
Слагаме бульона да заври и в него разтваряме шафрана.
В тиган загряваме зехтина и в него запържваме ситно нарязания лук, докато стане прозрачен....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
След 10-тина дни дренките вече са готови и може да ги приберете и консумирате. През зимата те са изключително полезни за повишаване на енергията и подобряване на имунитета....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
10 задължителни неща за мъжкия гардероб
Панталони
Трябват поне няколко чифта панталони, които може да съчетавате с тениска или риза. Те дават по-сериозно излъчване от дънките./page
page8. Пуловер с V-образно деколте
Защото е модерно....
Какво закусват италианците?
Италианците вярват, че ако не се яде нещо както трябва, включително и в неподходящо време - все едно е извършено светотатство....
10 неща, които да изхвърлите незабавно от дома си
Те може и да са много красиви, но отново някак спонтанно винаги ни навяват лоши мисли и емоции, замърсявайки по този начин нашето енергийно поле....
10 неща, които жените трябва да знаят за мъжетеВ общи линии мъжката логика и поведение са елементарни и ако се научим да гледаме на нещата, които не ни харесват, на това ниво, ще можем по-лесно да разберем мъжа до нас, което пък от своя страна води до избягване на ненужни...
1
Да се научим да баемТова става, когато скришом да се научат думите на баилната формула, както и съпътстващите я магически действия....
15
Да се научим да рискуваме
За да го направим лесно и на практика, ви предлагаме няколко стратегии, които ще ви помогнат да се научите да рискувате.
1.Разберете, че има само два възможни резултата и те не са успеха, и провала....
Яхния Да си оближеш пръстите
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Тортата на италианските баби
Тортата на италианските баби може да се сервира за десерт след вечеря също така и за специални поводи....
Три урока за любовта, които може да научим от психологията
Тази книга е може би сред най-полезните четива относно силните чувства, изпитвани от всеки един от нас....
Вечеря за 10 минути
Една бърза вечеря за 10 минути за четирима души.
Взимаме два буркана печен пипер, които са обелени - около 10-12 бр....
Ястие След 10 години
Обръща се да се задържи добре от двете страни. Поставя се в чиния като канапе.
От заешки заден бут, престоял 1 час в мляко и кока-кола, се пресова пържола. Обезкостява се и се запържва с ким и кимион в масло....
Салата от 10 зеленчука
В малка купа смесваме зехтина, солта и лимоновия сок и разбъркваме около 5 минути.
Смесваме в голяма салатна купа всички зеленчуци, заливаме с дресинга и объркваме.
Сервираме веднага....
Гофрети за 10 минути
Изчакаме 5-6 минути да се изпече и отгоре намазваме гофретите с шоколад.
Подреждаме парченца банан и добавяме малко ягодов топинг, ако имаме.
Гофретите за 10 минути са готови....
Пица за 10 минути
Доматът и саламът (хубаво е да са 2 или повече вида, както за да бъде по-красива, така и за да стане по-вкусна) се режат на тънки парчета и се подреждат върху намазаната питка....
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....