Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Правилна диета за фигура тип пясъчен часовник
Диета при тип тяло пясъчен часовник
Диетата за фигурата тип часовник е построена на принципа на здравословното хранене....
Характер на жените с фигура тип Пясъчен часовник
Дамите с фигура тип Пясъчен часовник са професионално ориентирани и винаги се стремят да се развиват в кариерен план....
Празнично плато Часовник за Нова година
Картофите се сваряват и обелват. Морковите се бланшират и почистват. Нарязват се на малки кубчета.
Яйцата и те се сваряват до твърдо.
Смесваме майонезата, солта, морковите, картофите, чесъна на прах и горчицата....
Пясъчен островВ така получения пясъчен остров се забиват пластмасовите сламки (нужни са ни трия броя, като дължината определяте сами).
На сламките се надяват маслините, а на върха им се поставя листенце целина или магданоз....
1
Новогодишна салата Часовник
От маслините се изрязват крайчета за минутите, а от червената чушка - стрелките на часовника. По края картофената салата се украсява с останалия грах, царевица и свеж копър.
Новогодишната салата Часовник е готова....
Новогодишна погача Часовник
От последната топка отрежете мъничко тесто за стрелките на часовника.
Сложете топката по средата и оформете стрелки, които поставете....
Новогодишна солена торта Часовник
С помощта на малко ножче маслините се режат на полумесеци, както са на костилката. Те ще ни трябват, за да направим цифрите за нашият часовник....
Питки тип бретцел
Печете питките тип бретцел 30 минути или до хубава златиста коричка.
Използвайте ги за компания на всяко ястие или за направа на бургери и сандвичи.
Страхотни!...
Ашуре тип купешко
Почистеното и измито жито се вари в 1.250 литъра вода, докато заври и се вари за 40 минути. Прибавя се солта преди да се отстрани от огъня.
Съдът с житото се поставя на топло място - има 2 варианта:
1. Поставя се в...
Торта виенски тип
Плодовете от двата вида сладко се отцеждат от сиропа и се мариноват с рома.
Тестото се разточва на лист с дебелина 5 мм, от който с помощта на шаблон се изрязват 6 кръга с диаметър 20 см.
В средата на 5 от кръговете...
Хляб тип СандвичНаправете кладенче в брашното. Сложете в средата всички съставки и замесете гладко тесто (ще ви лепи малко, но това да не ви притеснява).
Намазнете голяма купа и го прехвърлете там. Завийте в стреч фолио и оставете да...
1
Хляб тип Добруджа
Печем хляба тип Добруджа на предварително загрята фурна на 220 градуса 20 минути и още 15 минути на 180 градуса....
Пиле тип Ропотамо
Пилето се нарязва на големи парчета, осолява се и овкусява с другите подправки и оставяме да поеме подправките.
Лука нарязвам на много ситно, морковите се обелват и се настъргват. В 2-3 лъжици загрята мазнина се изсипват...
Курабийки тип Tutku
В купа за месене се слага маргарин, пудра захар и олио. Разбъркват се до разтопяване. После се добавят нишестето заедно със бакпулвера и ванилията. Отново се разбъркват. Брашното се добавя по малко и постепенно. Омесва се...
Топло ледено (тип Семифредо)
Разбийте жълтъците с пудрата захар много добре, докато побелеят.
Добавете настърганата лимонова кора и сока от лимона.
Разтопете желатина в посоченото количество вода.
Отделно разбийте белтъците на сняг.
Смесете...
Паниран кашкавал тип Хепи
Поднесете класическото мезе задължително топло и хапвайте паниран кашкавал тип Хепи с чаша бира или винце.
Добър апетит!...
Салата Бурата тип Хепи
Класически вкусове, които си подхождат много и резултатът е една страхотна, вкусна салата Бурата тип Хепи.
Добър апетит!...
Пита Слънце (тип пица)
Готовата оформена пита Слънце тип пица намазваме с яйцето.
Оставяме питката да втаса около 30 минути.
Печем на 180 градуса в предварително загрята фурна за около 30 минути....