Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешко кареТелешко каре
Овкусете месото със сол и черен пипер. Загрейте олиото и запържете олиото и запържете месото от всички страни. Когато се запечата добре, сложете зеленчуците, нарязани на ситно и запържете за 4-5 минути. Налейте 250 мл...
Агнешко кареАгнешко каре
Месото се поръсва със сол и черен пипер. Полива се с масло и се пече, докато се зачерви и се изважда. Лукът се задушава в маслото от печеното месо и малко вода. Като заври водата се слага брашното. Пържи се до зачервяване...
Домашна торта КареДомашна торта Каре
1
Разбийте яйцата със захарта и прибавете киселото мляко, олиото, ванилиите и брашното със разтвореният в него бакпулвер. Разделете сместа на три равни части. В тава, намазана с олио и застлана с хартия за печене, на 180 градуса...
Свинско каре ВетрилоСвинско каре Ветрило
4
Разбъркайте всички продукти за маринатата. Направете прорези в месото около 2 см широки, като не прорязвате докрай, да се образува ветрило. Натрийте месото отвсякъде с маринатата, поръсете с подправките. Завийте с фолио...
Печено цяло свинско кареПечено цяло свинско каре
Овкусяваме месото, като поръсваме с подправките и хубаво втриваме по цялото парче месо. Слагаме карето в тава и поливаме с олиото. Сипваме в тавата и виното. Покриваме месото с алуминиево фолио и печем във фурна...
Свинско Каре на ФурнаСвинско Каре на Фурна
Ще ни е необходимо алуминиево фолио. Нарязваме си от него парчета - около 30 см широки. Намазваме всяко парче фолио обилно с масло. Овкусяваме парчетата месо с черен пипер и сол и ги обвиваме с по едно парче шунка....
Пастърма от свинско кареПастърма от свинско каре
Вземете цяло парче свински каре (около 1 кг). Отстранете всички ципи и го разрежете на две части по дължина. Поръсете дъното на тава с морска сол. Поставете отгоре месото и го покрийте с останалата сол. Сложете в...
Дамски прически: дълго кареДамски прически: дълго каре
При дългото каре се допуска и творчески безпорядък - прическата трябва да изглежда леко недовършена и романтично небрежна....
Дамски прически: късо кареДамски прически: късо каре
Така с малко усилия и търпение ще изглеждате строго официално, ако отивате на прием или важна делова вечеря, а също така и небрежно-младежки в ежедневието или при приятелски събирания....
Свинско каре с кускус сосСвинско каре с кускус сос
Свинското каре нарежете напречно на пържолки или на дребно - както ви харесва. Морковите обелете и нарежете на кръгчета. Запържете месото и морковите заедно до готовност. Кускуса сложете да заври в малко вода....
Свинско каре с гъбен сосСвинско каре с гъбен сос
Свинското каре се нарязва на 2 порции. Овкусява се със сол и черен пипер. Овалва се в пълнозърнестата галета със семена. Половината масло се слага в тиган да загрее. И 2-те пържоли се запечатват от двете страни повечко...
Печено свинско каре под фолиоПечено свинско каре под фолио
Почистете свинското от ципите (ако има такива), измийте и го подсушете старателно. Пригответе марината за месото, като в дълбок съд смесите всички посочени продукти. Добавете месото при маринатата и залейте от всички...
Агнешко каре в солено тестоАгнешко каре в солено тесто
Докато се загрее фурната, изсипете брашното и солта в подходящ съд, добавете белтъка, 100 мл вода и омесете твърдо тесто, към което прибавете две връхчета мащерка, разточете кора с дебелина 1 см и я разстелете в тавичка....
Телешко каре с винен сосТелешко каре с винен сос
Телешкото бонфиле се нарязва на пържоли с дебелина 2 см, които се начукват с дървено чукче. Каретата се овкусяват със сол и черен пипер и са натъркват енергично със скилидката чесън. Месото се подрежда в подходяща тавичка...
Печени свински пържоли от кареПечени свински пържоли от каре
Начукайте пържолите с чукче и от двете страни. Цепнете ги леко от външната страна на 2-3 места с нож. Намажете ги с горчица и ги поръсете със сол и пипер. Оставете ги да престоят около 30-тина минути, след което ги...
Пилешки гърди стил КалабрезеПилешки гърди стил Калабрезе
Пилешките гърди стил Калабрезе са много вкусни. Източник: MasterChef J. Mielle Забележка: Разкошен аламинут!...
Сирене в италиански стилСирене в италиански стил
Сиренето в италиански стил е много вкусно. Източник: MasterChef J. Mielle Забележка: Ползва се тиган с добро незалепващо покритие. Топките от сиренето повече време се пекат на котлон, отколкото да се пържат....
Палачинки във френски стилПалачинки във френски стил
Поради липсата на захар тези палачинки във френски стил могат да се сервират както със сладко, така и със солена плънка....
Телешко в терияки стилТелешко в терияки стил
Поднасяме телешко в терияки стил със салата върху канапе от сварен басмати ориз и поръсваме със сусам....
Пълнени камби - мой стилПълнени камби - мой стил
Запичам пълнените камби - мой стил до златисто. Бон Апети!...
Фокача в Аржентински стилФокача в Аржентински стил
Фокачата в Аржентински стил е готова....
Сьомга в мексикански стилСьомга в мексикански стил
Сьомгата в мексикански стил е готова....
Паста в гръцки стилПаста в гръцки стил
Пастата в гръцки стил е много вкусна! Източник: BuzzFeed Забележка: Тази рецепта е вид гръцко Пастицио....
Тиганици в гръцки стилТиганици в гръцки стил
Вкусни тиганици в гръцки стил, като баклава!...
Омлет във френски стилОмлет във френски стил
2
Източник: MasterChef Joel Mielle Има много начини за приготвяне на омлет и всяка страна си има свой стил. Рецептата по принцип е елементарна, но си има техника на приготвяне....