Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Завийте го в торбичка и приберете в хладилник за няколко часа - солта ще разтопи и сиренето ще стегне, готово за консумация....
Как да си направим домашно краве сиренеСлед това се налива в чисто и мокро цедило от тензух или няколко ката марля и се оставя да се цеди - около 2-3 часа....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Няколко причини да тренирате на открито
Ако и тренирате във фитнеса – поздравление – нямате минута за една глътка свеж въздух....
Чай от мента за добра памет и концентрация
Вдишваме и се наслаждаваме на приказния свеж аромат на чая от мента за добра памет и концентрация!...
Как да подсилим паметта си?
Направените опити с няколко вида аромати показват най-голяма успеваемост с мириса на прясно окосена трева. За участниците в изследването той напомнял на разходка сред природата, зареждаща съзнанието с приятни емоции....
Как да подобрите паметта си
Омега-3 е друг важен нутриент в диетата за добра памет. Мастните кисели са полезни за всички системи и органи в тялото ни. Доказано е, че подобряват паметта....
Гратин с няколко сирена
Тази течност трябва почти да покрива картофите и ако е нужно добавете още 1 яйце с прясно мляко.
Сложете капака и пъхнете ястието да се пече за около 50 минути на около 200 градуса....
8 начина да подобрите паметта си
Застояването вкъщи води до депресивни състояния, които могат да ви навредят цялостно и да влошат паметта ви.
Наспивайте се
Липсата на качествен и редовен сън може сериозно да влоши работата на паметта ви....
Икономично фрикасе с няколко продукта
Готовото ядене отдръпване и оставя да се охлади няколко минути. По желание поднасяме с листенца магданоз....
Пиле с няколко вида гъби
Оставяме да къкри до готовност, добавяме магданоза и сваляме от котлона.
Може да сервираме с бял варен ориз....
Пълнени гъби с няколко сиренаГъбите се измиват и им се махат пънчетата.
Пънчетата се режат на много ситно и се запържват в олио.
Когато са готови, се изваждат в купа и разбъркват с кремата сирене, пармезана и ситно нарязан чедър.
С тази смес...
1
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Причини да започнете да тренирате аеробика
Предимствата от тях могат да бъдат класифицирани в няколко категории. Аеробните упражнения увеличават здравето на сърдечно-съдовата система и поддържат тялото в добра форма, изгаряйки много мазнини....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...