Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Причини за постоянна умора и справяне с нея
Всъщност има ред причини за постоянна умора. Нека видим някои от тях и начини за справяне с постоянната умора....
Постоянна умора и сънливост
Постоянната умора и отпадналост, които не изчезват с почивка или сън, могат да прераснат в синдром на хронична умора....
На какво се дължи постоянната умораПролетта е сезонът на умора, нервност и напрегнатост, постоянна отпадналост. За да се преборите с пролетната умора трябва да се движите много, да се храните здравословно и да почивате пълноценно....
1
Чувствате постоянна умора? Яжте миди!
Комбинацията от този коктейл полезни вещества лесно побеждава хроничната умора, засилва имунитета и според последни изследвания помага за превенцията на ракови заболявания....
Крампи и постоянна умора - набавете си магнезий
Постоянна умора
Магнезият помага човек да се чувства бодър и в кондиция, като се свързва с ензимите вътре в клетките, за да произвеждат енергия....
Липов чай срещу умораМожем да се насладим на благоприятните лечебни свойства на липата, докато тя облекчава умората ни и укрепва имунната ни система....
3
Неподозирани причини за постоянна жажда
Ето някои от неподозираните причини за постоянна жажда. След като се запознаете с тях, ви препоръчваме да обсъдите проблема и с лекар....
Гратин с няколко сирена
Намазнете гратин или тавичка от йенско стъкло с капак. Обелете картофите и ги нарежете на кръгове. Пасирайте чесъна.
Наредете ред картофи, като застъпвате краищата им като керемиди. Поръсвайте с малко от подправките,...
Икономично фрикасе с няколко продукта
Готовото ядене отдръпване и оставя да се охлади няколко минути. По желание поднасяме с листенца магданоз....
Пълнени гъби с няколко сиренаГъбите се измиват и им се махат пънчетата.
Пънчетата се режат на много ситно и се запържват в олио.
Когато са готови, се изваждат в купа и разбъркват с кремата сирене, пармезана и ситно нарязан чедър.
С тази смес...
1
Пиле с няколко вида гъби
Сваряваме пилето до полуготовност. Печурките се обелват и се нарязват на едро. Запържват се в мазнина. Когато са готови към тях се прибавят предварително нарязаните манатарки и лукът.
Запържват се и се добавя чесънът,...
При пролетна умора - листа от глухарче
Рецептата за запарка с листа от глухарче при пролетна умора е от книгата “Большая энциклопедия. Лекарственные растения в народной медицине", колектив, 2005...
Няколко причини да ядете лапад
Причини да ядете по-често лапад
Ето няколко добри причини защо трябва да включите лапада в менюто си:
- Оказва благоприятно действие при диабет;
- Има детоксикиращ ефект за тялото и организма;
- Подобрява храносмилането...
Няколко причини да ядем череши
Ето няколко съществени причини да ядем череши:
1. Черешите съдържат големи количества калий. Това подпомага да се регулира сърдечния ритъм и кръвното налягане;
2....
Няколко причини да консумираме месоВ ерата на диетите все повече се повдига въпросът дали те трябва да включват или да изключват консумацията на месо и дали то е полезно или напротив- вреди на здравето ни.
Макар да е доказано, че вегетарианците...
3
Няколко причини да ядете лютоПричина лютото да е толкова полезно за сърдечната система се крие в неговите способности да премахва образованията на кръвни съсиреци....
2
Няколко причини за висок холестерол
За високия холестерол може да има много причини. Сред тях са фамилната история и хранителните навици. В текста са описани седемте най-популярни причини за нездравословното ви състояние....
Няколко причини да носите памучни чорапи
Сред причините да носите памучни чорапи, на първо място, трябва да се спомене хигиената. Памучните дрехи, в това число и чорапите, могат да се перат на по-висока температура в сравнение със синтетичните и вълнените....
Няколко причини да консумирате пресен чесън
Подобрява кръвообращението - още една отлична причина за по-редовната консумация на пресен чесън....
Няколко причини да хапвате кенгурско месо
Това са здравословните причини да изберем кенгуското месо за трапезата си....
Няколко причини да използвате подправката девесил
Девесил - това е растение, познато на човечеството от дълбока древност. В миналото хората са лекували ревматизъм и настинка с отвара от девесил. Любопитен факт е, че през Средновековието пътуващите търговци са го използвали...
Няколко причини да похапвате печен лук
Лукът има силно антибактериално действие. Любопитен факт е, че при термична обработка той не губи полезните си качества. При печене лукът губи само част от натрапчивия вкус и миризма, но полезните вещества в него остават...
Няколко невероятни причини да похапваме ревен
Ревенът е многогодишно тревисто растение, с големи декоративни листа и огромни месести стъбла. То цъфти в бели розови или червени цветове от юни до август. Растението е любимо на кулинарите по света. У нас обаче се залага...