Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Отвара за лечение на стоматитОтвара за лечение на стоматит
Помага при лечението на стоматит....
Лечение на миома с хумаЛечение на миома с хума
Лечението трае 10 дена. Препоръчва се при миома в книгата на Поля Димитрова - "Лекуване без лекарства", 2012...
Лечение на екземи с пирейЛечение на екземи с пирей
Пийте по 200 милилитра, 3 пъти на ден преди хранене. Със същата отвара правете промивки на засегнатите места по кожата. Препоръчва се веднъж седмично да се правят вани с подобна отвара....
Лечение на хемороиди с камшикЛечение на хемороиди с камшик
Рецептата за лечение на хемороиди с отвара от камшик е от книгата “Большая энциклопедия. Лекарственные растения в народной медицине", колектив, 2005...
Рецепта за лечение на напукани петиРецепта за лечение на напукани пети
В купата смесваме всички съставки до получаване на каша. Нанасяме първо върху напуканите участъци с леки кръгови движение и правим масаж на крака за около 15 минути....
Лечение на синузит с пчелна питаЛечение на синузит с пчелна пита
За лечение на синузит се препоръчва да се дъвче на всеки час за по 15 минути парченце (колкото дъвка) от пчелна пита. След това се изплюва. Това се прави 4 до 6 поредни часа за 1 ден....
Народен лек за лечение на мазна кожаНароден лек за лечение на мазна кожа
Първо, смесваме овесени ядки и мед в съд. Заедно с киселото мляко и двете съставки разбъркваме. Готовата смес поставяме върху лицето. Престоява се така 15 минути и след това отмиваме с топла вода. Самото кисело...
Лечение на болки в ухото с лукЛечение на болки в ухото с лук
Една супена лъжица сок от лук се загрява на слаб огън. Затопленият сок се прилага по следния начин: две-три капки директно в засегнатото ухо. Прави се трикратно за едно денонощие....
Отвара от турта за лечение на миомиОтвара от турта за лечение на миоми
Отварата от турта за лечение на миоми е много полезна. Забележка: Приемът е противопоказен при бременност и кърмене!...
Чай от лайка за лечение на инфекцииЧай от лайка за лечение на инфекции
За този чай от лайка за лечение на инфекции в чайника изсипваме 1 л вода и я сваряваме, като изсипваме сушените цветчета от лайка във водата, за да ври 3 минути и да насити ароматния чай с цвят и аромат!...
Закуската на бабаЗакуската на баба
Пече се 20 минути на 200 градуса. Оставя за още пет минути да почине. Гарнира се с пресен домат....
Меденките на бабаМеденките на баба
От него правим малки топчета, като ги нареждаме на разстояние едно от друго и ги подреждаме в тава, покрита с хартия за печене. Поставяме във фурната и печем до готовност....
Захаринките на бабаЗахаринките на баба
11
Изпечете в загрята фурна на 200 градуса до порозовяване....
Попарата на бабаПопарата на баба
2
Пригответе си домашна питка на топки от царевично брашно. На следващия ден, когато е изсъхнала питката, вземете едната топка и я натрошете в купа на трохи. Натрошете сиренето и сложете маслото. Сгрейте водата....
Месеницата на БабаМесеницата на Баба
След изваждане се напръсква с вода и завива с кърпа, за да омекне коричката на тутманика. Да ви е вкусно :) Месеницата на Баба е готова. Източник: Йорданка Димитрова от Кулинарна мрежа...
Бухтите на БабаБухтите на Баба
Може да сервирате и сладко по избор към Бухтите на Баба....
Мезенцето на бабаМезенцето на баба
Мезенцето на баба е готово....
Погачата на бабаПогачата на баба
Пече се в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 40 минути. След като е готова питата се поръсва с малко вода и се завива с кърпа за 5-10 минути. Погачата на баба е готова....
Масленките на бабаМасленките на баба
Опитайте, да ви е сладко с масленките на баба!...
Пататника на бабаПататника на баба
1
Пататника на баба е готов....
Бобчето на бабаБобчето на баба
2
Бобчето на баба е готово....
Соленките на БабаСоленките на Баба
Соленките на Баба са готови....
Тутманикът на бабаТутманикът на баба
1
Тутманикът се пече на предварително загрята фурна на 180°C за 30 мин. След като е готов, се изважда и покрива с кърпа. Тутманикът на баба става изключително вкусен и прекрасен за закуска!...
Лучник на бабаЛучник на баба
Всичките тези продукти се запържват в тиган до получаване на сребрист цвят. Тестото се разделя на две части и се правят два блата....