Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яйца Бенедикт на сандвич
Овкусете соса със сол и черен пипер.
4-те яйца се изпържват на очи, сланината се реже на 4 малко резенчета. Намажете филийките с масло, сложете резен сланина, парче домат и едно изпържено яйце....
Яйца Бенедикт на сандвич
Овкусете соса със сол и черен пипер.
4-те яйца се изпържват на очи, сланината се реже на 4 малко резенчета. Намажете филийките с масло, сложете резен сланина, парче домат и едно изпържено яйце....
Печени сандвичи Джиджи папа
Сервираме печените сандвичи Джиджи папа горещи.
Тази рецепта за Печени сандвичи Джиджи папа напомня на пържените филии, но е по-здравословна, защото е се прави на фурна....
Панирани филийки джи-джи папа
Филийките се потапят в сместа и се пържат с нагорещена мазнина.
По желание пържените филийки се поднасят със сладко.
Панираните филийки джи-джи папа са много вкусни!...
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Най-отгоре пък се слагат парченца краве масло.
Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Гала се оттегля, вижте кой ще я замести
Гала смята да се оттегли от ефира. Водещата сама е избрала заместничката, която е достойна да застане на нейно място в предаването На кафе....
Яхния Да си оближеш пръстите
Яхнията се вари до готовност.
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеНарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца.
Добавете картофите, доматите, подправките и виното. След като поври малко, добавете нарязаната сушеница...
1
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката....
1
Пелмени по мой си начинОмесете каймата със скълцания лук, подправката за кайма, черния пипер и солта.
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче.
На части добавете почистения, измит и подсушен босилек...
Солена сьомга Направи си самОставяме рибата да се осоли две денонощия. След това я измиваме със студена вода от солта и я оставяме да се накисне във вода за 10-15 минути.
Изваждаме я от водата и я оставяме да се отцеди....
1
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Яйца Бенедикт със сос Холандез и паста от авокадо
Яйцата Бенедикт със сос Холандез и паста от авокадо може да сервирате за закуска или обяд.
Източник: Maia Ivanova - Кулинарна Мрежа...
Как да си направим домашна юфка
Изсипете брашното на плота. Направете кладенче, чукнете в него едно по едно яйцата и добавете солта и прясното мляко.
Замесете тесто и го оставете на студено за около 30 минути.
Охладеното тесто разделете на малки топки...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСваряват се до полуготовност.
Междувременно се приготвя гъста смес от меда, соевия сос, кетчупа и горчицата.
Ребърцата се преместват в тавичка с кожата нагоре и се намазват обилно със сместа....
1
Украински борш по мой си начин
Зеленчуците се добавят към вече посвареното месо и се готвят 15-20 минути. Не бива да се разваряват.
4. Останалото цвекло и морковите рендосваме. Лука нарязваме на дребно.
5. Правим запръжка....