Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Любимия ми сладкиш АгнесЛюбимия ми сладкиш Агнес
Маслото се оставя при стайна температура да омекне. После се разбъркват пудрата захар и маслото с миксер. След това се добавят орехите, бакпулверът и брашното. Отново се разбъркват. Отделно се разбиват белтъците на сняг...
Груби женски грешки в интимната хигиенаГруби женски грешки в интимната хигиена
Опитайте се да избягвайте тази грешки в интимната хигиена, като деликатно подсушавате зоната с леко потупване....
Груби грешки при маникюр с гел лакГруби грешки при маникюр с гел лак
Важно е да избегнете груби грешки, които могат да доведат до неравен или неиздръжлив лак....
Груби грешки, които много от суровоядците правятГруби грешки, които много от суровоядците правят
Вижте в галерията най-честите грешки, които хората правят, когато започват да похапват само сурова храна....
Груби грешки при нанасяне на масла по лицетоГруби грешки при нанасяне на масла по лицето
В този случай обаче е важно да обръщате внимание на няколко момента и да не допускате едни от най-честите грешки. Кои са грешките при нанасяне на масла по кожата? 1....
Груби грешки в грижата за кожата през есентаГруби грешки в грижата за кожата през есента
Използване груби почистващи средства Почистването до скърцане води до нарушаване на бариерните свойства и кожата става незащитена срещу агресивното въздействие на есенните ветрове и студа....
Груби грешки, които почти всеки прави в кухнятаГруби грешки, които почти всеки прави в кухнята
В резултат на тази грешка спагетите полепват по дъното на съда, в който се варят./page page3....
Груби грешки, с които сами съсипвате ноктите сиГруби грешки, с които сами съсипвате ноктите си
Но пък никой не е застрахован от грешки и с малко повече информация и старание, можем да си спестим някои неприятности....
Торта за пет минутиТорта за пет минути
Тортата за пет минути е готова....
Пет минутен лимонов десертПет минутен лимонов десерт
Заглаждате го и поръсвате с настъргана лимонова кора този пет минутен лимонов десерт....
Кекс с пет яйцаКекс с пет яйца
2
Разбиваме с миксер 5 яйца с 1 чаена чаша кристална захар, за да се получи пухкава светла смес. Постепенно прибавяме олиото и ванилията. Бакпулвера смесваме с пресято брашно и прибавяме към яйчената смес внимателно, като...
Пет вида пържена риба с гарнитураПет вида пържена риба с гарнитура
Почистваме и измиваме добре рибата. Поставяме тигана на котлона заедно с олиото. Всяка една риба потапяме в брашното, което предварително сме сложили солта и сме разбъркали добре, изтръскваме и пържим от двете страни...
Пица Пет сирена и дженовезе пестоПица Пет сирена и дженовезе песто
Пицата Пет сирена и дженовезе песто е готова....
Кашкавалени крекери с пет вида семенаКашкавалени крекери с пет вида семена
Кашкавалът се настъргва. Маслото се оставя да омекне на стайна температура и се смесва с яйцата и солта. Разбърква се добре и се добавят сметаната, семената и настърганият кашкавал. Добавя се брашното и бакпулверът и...
Любимия ябълков сладкишЛюбимия ябълков сладкиш
4
Измиваме ябълките, обелваме и почистваме от сърцевината ябълките. Нарязваме ги на малки кубчета и ги слагаме в намаслена тава. Поръсваме парчетата ябълки отгоре с канелата и една супена лъжица захар. В купа разбиваме...
Любимия бананов пудингЛюбимия бананов пудинг
Преди сервиране поръсваме любимия бананов пудинг отгоре обилно с бисквитите и украсяваме с резенче от останалия банан и ягодки....
Любимия бананов сладкишЛюбимия бананов сладкиш
Намажете любимия бананов сладкиш с глазурата....
Любимия пълнен патладжанЛюбимия пълнен патладжан
Да ви е вкусно с любимия пълнен патладжан!...
Торта за любимияТорта за любимия
В купа разбиваме яйцата със захарта и ваниловата захар в продължение на 10 минути с миксер. Добавяме постепенно олиото. След това прясното мляко и накрая брашното заедно с бакпулвера. Бъркаме с дървена лъжица. Изсипваме...
Пене ригате с пет сирена и сметанаПене ригате с пет сирена и сметана
2
Пене ригате с пет сирена и сметана е много вкусно....
Любимия кекс с ябълкиЛюбимия кекс с ябълки
Изсипете в намаслена кексова форма и печете любимия кекс с ябълки на 170°C до готовност....
Любимия кашкавал на фурнаЛюбимия кашкавал на фурна
Моите лъжици са по-големи от нормалните. Сместа е за малка тавичка, като аз ползвах с диаметър 20 см и височина 5 см. От това количество продукти се получават 4 средно големи порции. В купа сложих яйцата, пресятото...
Романтични мъфини за любимияРомантични мъфини за любимия
Романтичните мъфини за любимия са чудни....
Пет любими рецепти за бухти от цял святПет любими рецепти за бухти от цял свят
Бухтите са любима закуска не само на децата, но и на възрастните. Макар да са по-калорични, те редовно присъстват на трапезата ни, поради което е добре да се научим как да ги приготвяме по различен начин....
Мезе за вино за няма и пет минутиМезе за вино за няма и пет минути
Извадете и сервирайте мезето за вино за няма и пет минути, докато е топло....